Beyrut'ta 4 Gün

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CemKackar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,304

CemKackar

Yeni Üye
Mesajlar
19
Tepkime Puanı
0
17 Nisan tarihinde 4 gün 3 gecelik Beyrut turuna gitmek istiyorum.Eğer yalnız gidersem 100 € fazladan vermem gerekiyor. Link adresini veriyorum.Gelmek isteyen arkadaşlar mesajlaşalım http://www.yakala.co/tatil/yurtdisi-turlar/vizesiz-4-gun-beyrut--firsati
 

Etiketler

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün

Yazım sanırım farklı gelmiş sana arkadaşım ! Gitmek isteyen arkadaşlar dedim .Sevmeyenlerin ne işi var Beyrut'ta değil mi ?
 

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün

İşte bende onu merak ettim.
Ne var beyrutta
İlginç, özel .....

Aydınlatırsanız gideriz elbet
İndirmde varmış
Maksat gezi olsun

Saygılarımla
 

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün

beyrut ortadogunun parısıdır.mutlaka gorulmesı gereken yerlerden bırıdır.2 defa gıttım 2 sındede ayrı ayrı keyıfler aldım.ılgınc ve ozel herseyı bulabılecegınız bır sehır.bır avrupa kentındense , beyrutu herseyıyle tercıh ederım.
 



Ynt: Beyrut'ta 4 Gün

Bende yıllardır görmek istediğim 3 ortadoğu ülkesinden biridir LÜBNAN.Diğerleri ise ÜRDÜN ve İSRAİL.Avrupa'nın bir çok ülkesini gezdim.Bu ülkeye de kafadengi birini bulursam gideceğim.Ayrıca yorumun için sağol arkadaşım
 

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün

ucunden ıkısıne gıdebılırsınız ancak.lubnana gıren ısraıle bıdaha gıremez.ısraıle gıren lubnana bıdaha gıremez.:smiley: tercıh lubnandan yana olsun derım.ınsallah ıstedıgınız gezılerı kısa zamanda yaparsınız..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,368
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst