Hasancım 50 den sonra hafıza yavaşlıyo evet 2.7 yazmalıydım allah kaza bela vermesin araban çok güzel olmuş benimki gerçekten standart şnorkeli bile yok sadece 35' mudzillalar haricinde hiç bişey yok ama şunu hiç tevazu göstermeden söyleyebilirim arazide toyota ancak batırmak istersen batıyo ;D ;D ;D eksikliklere rağmen keyifli bir gezi oldu düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler sevgiler,saygılar.jeep96' Alıntı:haldun abi beni kastediyorsan benim araç 2.7 standart dediğin araç seninkiyse yapılısı nasıl olur kimbilir. senin aracın bu haliyle bile tank gibi bir görüntüsü var.nede olsa toyota!!
Link verme , buraya kopyala masaj yaparız biz sana....erencanak' Alıntı:Selamlar. ben Turuncu defender gazisi, aileniz fotoğrafçısı Eren... şu andan itiabren yorulmazsam 250 civarı fotoğraflık yayın maratonu tamamlamaya çalışıcam... Gezide misafir eden her bir araca teşekkür eder, bu geziye katılmama vesile olan Burak(Willys), Sina(Suzuki) ve Yiğit(Navara =)) kardeşlerime ekstradan selamlarımı yollarım =)
P.S: Fotoğrafları Photo Bucket'a koyuyorum, oradan link vericem. 250 küsür fotoğrafı buraya koymaya çalışırsam ölmüşüm ben =)
Link verme , buraya kopyala masaj yaparız biz sana....
Yapma Eren genç adamsın sen....erencanak' Alıntı:Pişman olucam ama hadi başlayayım...