Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,727
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

güzel bir gezi daha geride kalmış tüm görselleri izledim diger görselleride merakla bekliyorum ellerinize saglık

Etiketler

jeep96' Alıntı:
haldun abi beni kastediyorsan benim araç 2.7 standart dediğin araç seninkiyse yapılısı nasıl olur kimbilir. senin aracın bu haliyle bile tank gibi bir görüntüsü var.nede olsa toyota!!
Hasancım 50 den sonra hafıza yavaşlıyo evet 2.7 yazmalıydım allah kaza bela vermesin araban çok güzel olmuş benimki gerçekten standart şnorkeli bile yok sadece 35' mudzillalar haricinde hiç bişey yok ama şunu hiç tevazu göstermeden söyleyebilirim arazide toyota ancak batırmak istersen batıyo ;D ;D ;D eksikliklere rağmen keyifli bir gezi oldu düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler sevgiler,saygılar.

uydurma araç içi kamera deneme çekimleri ama cam temizliği sıkıntı ;D

th_d734a0c0.jpg

th_066f8f3c.jpg

th_c673fedc.jpg

Arkadaşlar hepinize merhabalar
Kusura bakmayın ufak bir üşütme nedeniyle aranızda olamadım geziden sonra
resimleri toparlıyorum en kısa zamanda paylaşılıcaktır
Geziye katılan arkadaslarımıza nekadar teşekkür etsem az olduğuna bütün kalbimle inanıyorum ki bahsettiğiniz olumlu ve olumsuz yönleriyle benim için harikalar ötesi güzeldi
katılımcı arkadaşların herbirine ayrı ayrı teşekkür ediyorum
önümüzdeki gezi burda eleştirilen eksiklerimizle veya fazlalarımızla abarttıklarımızla abartmadıklarımızla sorunsuz geçmesi acısından bizim için cok önemli

Gezenbilir çok teşekkür eder saygılarımı sunarım
BEYKoZ OFFROAD CLUB
Cemil YILDIZ

güzel gezi olmuş kaçırmışız artık bidahakine.
video hiç yok mu? :smiley:

oh oh herkes yeni yeni dokuluyor bakalım arsıvlerde neler cıkacak daha??
Tolga abi uydurma kamera dıyosun ama hiçte kötü değil bence daha vardır senın zulada kesin yüklesende seyretsek dıyorum ;D ;D ;D
Cemil hersey için tesekkurler eğlendik battık çıktık daha kapsamlı organızasyonlara ımza atmanı beklıyoruz,geçmiş olsun bu arada ...
Emeği geçen herkese tesekkurler .

Selamlar. ben Turuncu defender gazisi, aileniz fotoğrafçısı Eren... şu andan itiabren yorulmazsam 250 civarı fotoğraflık yayın maratonu tamamlamaya çalışıcam... Gezide misafir eden her bir araca teşekkür eder, bu geziye katılmama vesile olan Burak(Willys), Sina(Suzuki) ve Yiğit(Navara =)) kardeşlerime ekstradan selamlarımı yollarım =)

P.S: Fotoğrafları Photo Bucket'a koyuyorum, oradan link vericem. 250 küsür fotoğrafı buraya koymaya çalışırsam ölmüşüm ben =)

erencanak' Alıntı:
Selamlar. ben Turuncu defender gazisi, aileniz fotoğrafçısı Eren... şu andan itiabren yorulmazsam 250 civarı fotoğraflık yayın maratonu tamamlamaya çalışıcam... Gezide misafir eden her bir araca teşekkür eder, bu geziye katılmama vesile olan Burak(Willys), Sina(Suzuki) ve Yiğit(Navara =)) kardeşlerime ekstradan selamlarımı yollarım =)

P.S: Fotoğrafları Photo Bucket'a koyuyorum, oradan link vericem. 250 küsür fotoğrafı buraya koymaya çalışırsam ölmüşüm ben =)
Link verme , buraya kopyala masaj yaparız biz sana.... ;)

eren eren halledersin sennnnn

eren kac gundur senı beklıyoruz neredesın sen ?????
;D ;D ;D ;D ;D

Üzgünüm ancak link verebileceğim :( bağlantıdaki problemden dolayı yükleyemiyorum fotoları... Sanırım kampüste sınırlandırma var...
http://s820.photobucket.com/albums/zz129/erencanak/Beykoz%20Offroad/?start=20

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR