Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,727
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

devam...

Photo-0022.jpg

Photo-0023.jpg

Photo-0030.jpg

Photo-0031.jpg

Photo-0032.jpg

Etiketler

slm süpersiniz arkadaşlar
karadenizliyim 13 yıldır istanbuldayım iyice doğa sporlarından uzaklaştım pas tutum katılmak için ne yapmamız lazım arkadaşlar

geziyi düzenleyen ve katıllımcı arkadaşlara teşekkürler ,güzel bir gün geçirmiş olduk ,fotoları videoların devamını bekliyoruz

herkese merhaba, çok güzel bir gezi oldu, organize edenlere ve katılan değerli arkadaşlarıma teşekkür edyorum
ayrıca beykozdan cemil bey de dönüşte bize kaybolmamamız içim ana caddeye kadar eşlik etti ayrıca teşekür ederim
yanlız biraz daha geç kamp yeri bulum yemek yeseydik herhalde millet çoktan arabalarını kemirmeye başlamış olacaktı , görüşmek üzere....

güzel ve hoş gize oldu emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

Mahmut ne yaptın ya zamanı geriye çevirdin resimlerde 01 01 2006 yazıyo ya makinayı ayarla yada resimlere tarih ekleme.2006 daki fotoları koydun derler ;) :D :D :D

Tebrikler bu kadar çok standart araçla bu parkurlara girmek için mangaldan büyük yürek olması lazım merak ettim hepsi geçebildimi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR