Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,727

Etiketler
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Cemil arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Kendisiyle tanışma fırsatı bulduk.

Sonraki gezilerde iyileştirilmesi gereken maddelere de değinmeden edemiyeceğim. Sonuçta ilk defa bu çapta bir organizasyona ev sahipliği yaptılar ve yapıcı eleştirilere açık olacaklarını düşünüyorum.
Araç sayısı tek konvoy için fazlaydı. 10'da araçların çoğu toplanma yerine gelmişti. Önden bir parti yollanabilirdi. Rescue kabiliyetli araçların arasına standart araçlar serpiştirilirdi.
Bir gün öncesi parkurda bir keşif yapılsaydı süprizlerle karşılaşmazdık.
Yemek yeri çakıllı değil de toprak yolla ulaşılan bir yer seçilebilirdi.

Bunun yanında katılımcılar olarak bizlerin de eksiklikleri vardı;
Toplanma yerinde 11'e kadar market önünde beklerken alışveriş halledilebilirdi. Hazırlıklı olanlar Riva'da yarım saat beklemezlerdi.
Konvoy kurallarına daha dikkat edilmeliydi. Bir arkadaki araç kontrol edilmediği için sürekli kopmalar oldu. Suat abi süpürmese ormanda 3-4 ayrı grubumuz kamp yapmış olacaktı.

Selamlar

modelci61' Alıntı:
Tebrikler bu kadar çok standart araçla bu parkurlara girmek için mangaldan büyük yürek olması lazım merak ettim hepsi geçebildimi
Dostum merakını gidermek için yazıyorum yardım almadan sadece iki araç geçebildi yapılı GC 3.1 ve standart hı-lux Ln 65

sokrat gandiya' Alıntı:
Dostum merakını gidermek için yazıyorum yardım almadan sadece iki araç geçebildi yapılı GC 3.1 ve standart hı-lux Ln 65

haldun abi beni kastediyorsan benim araç 2.7 standart dediğin araç seninkiyse yapılısı nasıl olur kimbilir. senin aracın bu haliyle bile tank gibi bir görüntüsü var.nede olsa toyota!!

tabiki gezide eksiklikler vardı ,ilk toplu gezilerinde beykoz off road gurubunu hoş görmek lazım,birdahaki gezilere bu eksiklikleri görerek,daha organize olurlar

arkadaslar eksiklikler, aksakliklar vardi ama bence yine de keyifli bir geziydi. herkese tesekkurler.

ayrica malesef fotograf ve video'm yok ama ilk ve en uzun sure takildigimiz yeri, grup 2'ye ayrildiktan sonra AT lastikle ve kendi cabamla gectigimi yazmak istiyorum, malesef videonun silinmis olmasi acayip icime oturdu :mad:

Önde kalan grup içinde ben güzel vakit geçirdim, yeni parkurlar öğrendim, yeni arkadaşlar edindim... Organizasyon için vakit harcayanlara ve parkur içinde yardımcı olanlara çok çok teşekkürler.

arkadaşllar merhaba ben selahattin yani doğan oto
turuncu DEFENDER,,,,, organizasyon için ve koca
konvoyda herkesle ilgilenmek için çırpınan cemil
arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. aslında diğer
arkadaşlarıda onu yanlız bırakmasaydıda dahada güzel olsaydı.
yinede eğlendik .. haldun baba yine harikalar yarattı
direksiyon gaz pedalı ve toyotanın dev lastikleri buluşunca
haldun babanın marifetiyle muhteşemdi.. herkese saygılarımı
sunarım iyi akşamlar

arkadaşlar herkese merhaba ben selahattin
dün eksiğiyle fazlasıyla güzel bir gündü
cemil arkadaşımıza teşekkürler,,,,,,,,,,,,,
ben dün bir çamur geçişinde baktımki kalanlar
oluyor kalmamak için biraz hızlı girdim ve bir
bayan arkadaşımızı bayagı çamurlu su ile
ıslattım sonrada öğrendimki üç kişi daha varmış
ıslattığım kendilerinden çok ama çok özür diliyorum

saygılarımla
doğan oto
selahattin

Ç E K İ L M E K Ç E K M E K T E N İ Y İ D İ R............
ben bu cümleyi hiç beğenmedim bir çok arkadaşıma
yapılan bir saygısızlık olarak görüyorum

saygılarımla
doğan oto
selahattin

sevgili arkadaşlar nerde kaldı bizim videolar resimler
eklerseniz gelenleri mutlu gelemeyenleride gıpta etmesini sağlarsınız
yani bir dahaki geziye daha kalabalık bir kadro

SDC10640.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR