Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,735

Etiketler
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

ufuk28' Alıntı:
Yolda kalmamak diye bir şey olamaz
En donanımlı araç bile öyle bir noktaya gelir oturur kalır
Ancak burada dayanışma esastır, kalan araç mutlaka kurtarılır

merhabalar, ufuk bey kitabın orta yer derler ya aynen ordan konusmuş katılmamak elde değil....

lewento1973' Alıntı:
sanırım geziye katılan araçlar gördüğüm kadarı ile hepsi profosyonel değil di umarım katılımım halinde yolda kalmam :smiley:

bu sebebpten sevgili kardeş lewento müsait zamanda al terranonu gel hep beraber eglenelim , kalırsak ta illaki dostlarddan biri yardım eder merak etcek bişi yok :smiley:

değerli cevaplarınızla mutluluğum bin kat daha arttı umarım yakın zaman da bir organizasyon yaparsınız ilginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim görüşmek dileklerimle

Slm arkadaşlar nasılsınız
izniniz olursa bazı konularda sizlerinde fikrini almak istiyorum
bu yaz yapılıcak olan etkinliklerimizde kalabalık mı olalım yoksa bolelim mi ?
benim görüşüm ve isteği tüm offroad tutkunlarını bir araya toplamak herkesin birbirinden haberdar olması sunu da kabullenmek lazım ki kalabalık gezilerde herkezle yeteri kadar ilgilenilmediğinden tüm katılımcı arkadaşlarımız memnun etmek nerdeyse olanaksız ama yardımcı olmanız konusunda destek alırsam yine kalabalık etkinlikler yapmak istiyorum
sizlerin görüşlerine çok ihtiyacım var şimdiden herkeze teşekkür ederim
BEYKOZ OFFROAD CLUB
Cemil YILDIZ

youngcaptain' Alıntı:
Selam arkadaşlar nasılsınız
benim görüşüm ve isteği tüm offroad tutkunlarını bir araya toplamak herkesin birbirinden haberdar olması sunu da kabullenmek lazım ki kalabalık gezilerde herkezle yeteri kadar ilgilenilmediğinden tüm katılımcı arkadaşlarımız memnun etmek nerdeyse olanaksız ama yardımcı olmanız konusunda destek alırsam yine kalabalık etkinlikler yapmak istiyorum
BEYKOZ OFFROAD CLUB
Cemil YILDIZ
Yapılacak olan etkinliğin içeriğini de yazarsan ( kamp, offroad, piknik..) yorumlar daha net olur Cemil... :smiley:

youngcaptain' Alıntı:
Selam arkadaşlar nasılsınız
BEYKOZ OFFROAD CLUB
Cemil YILDIZ

Günü birlik daha önce gidilmemiş keşif gezileri, çok kalabalık olmamak kaydıyla bence güzel olur. Ben şahsen böyle gezilere her zaman varım. Bilinen Offroad etaplarında sürekli araçları denemek yada zorluk yaşamak çok keyifli olmadığı kanaatindeyim. Yeni yerlere giderken bir parkur yada rota belirleyip gezerek öğrenmek güzel olacaktır.

Saygı ve selam ile Cemil kardeş...

Cemil kardeş sen bence şöyle ayır olayı

1- Piknikçiler sadece gelelim yiyelim içelim temiz orman havası alalım diyenler
2- Ormanda söyle bir gezelim lastiklerimiz çamur olmasın ama diyenler
3- Batalım çıkalım ekip ruhu yaşayalım doğayla mücadele edelim 4x4 araca biniyoruz sadece asfaltta kullanmayalım yeni yerler keşfedelim araclarımızın limitlerine bakalım off-road ruhunu yaşayalım sonrada yakalım mangalımızı yiyelim içelim muhabbet edelim diyenler

Ve senden ricam beni 3. gruba yazman kardeş ben 4x4 çamursuz binmek istemiyorum,dal çiziklerini istiyorum içi ıslandıktan sonra kuruyana kadar o rutubet kokusunu istiyorum......

cemil selamlar, kendine haksızlık etme dostum bence geçen gezi de gayete başarılıydı hep aynı performansı beklemek asıl haksızlık olu, ama yinede ahmet abi ve rıdvan beye katılmamak elde değil ve benide selahattin abiyide, tolgatufan ı da 3 gruba dahil edersin :smiley:

cenkcc' Alıntı:

3- Batalım çıkalım ekip ruhu yaşayalım doğayla mücadele edelim 4x4 araca biniyoruz sadece asfaltta kullanmayalım yeni yerler keşfedelim araclarımızın limitlerine bakalım off-road ruhunu yaşayalım sonrada yakalım mangalımızı yiyelim içelim muhabbet edelim diyenler

Ve senden ricam beni 3. gruba yazman kardeş ben 4x4 çamursuz binmek istemiyorum,dal çiziklerini istiyorum içi ıslandıktan sonra kuruyana kadar o rutubet kokusunu istiyorum......

Çok Ormantik bir hisle yazılmış çok duygulandım. Sana katılıyorum... 3. grup güzel ama denenmemiş, gidilmemiş sadece adı belli olan yeni bir parkurda...

cenkcc' Alıntı:

cenk bey kesinlikle katılmak zorundayım özellikle standart araçlarla modifiye araçların aynı grupta olması tamamen eziyet oluyor ıslak zeminde bile çekmek gerekiyor keyif hammaliyeye dönüyor işin tadı tuzu kalmıyor çekerken araçlar kırılıyor standart araç tabiiki genelde pahalı araçlar oluyor sahibinede yazık bidünya masraf bölünmeli ve gerekirse çamur isteyen çok zor değilse misafirde edilebilmeli çünkü her gelenin başımız üstünde yeri var kimseyide üzmek istemeyiz

Rıdvan galıba ormantizm çok hoşuna gitti sen iste ben daha çok ormantik şeyler yazarım senin için..
Cemil kardeşimiz bu geziyi düzenlerken sanırım beykoz piknik gezisi olarak topik açmadı beykoz off-road gezisi olarak açtı başlığı ve insanlar ona göre geldi fakat tek sorun herkesin gelmesiydi asfalt 4x4 leri çoğunluktaydı o yuzden sıkıntı oldu mesela benim önümde bir freelander vardı 1 avuç çamurda batıyordu hep nedense sen tanıyormusun o arac sahıbını ;D ;D ;D

cenkcc' Alıntı:
Rıdvan galıba ormantizm çok hoşuna gitti sen iste ben daha çok ormantik şeyler yazarım senin için..
Cemil kardeşimiz bu geziyi düzenlerken sanırım beykoz piknik gezisi olarak topik açmadı beykoz off-road gezisi olarak açtı başlığı ve insanlar ona göre geldi fakat tek sorun herkesin gelmesiydi asfalt 4x4 leri çoğunluktaydı o yuzden sıkıntı oldu mesela benim önümde bir freelander vardı 1 avuç çamurda batıyordu hep nedense sen tanıyormusun o arac sahıbını ;D ;D ;D

Araç ve şöför bir günlük olunca biraz acemilik normaldir. O asfalft güzeli artık harikalar yaratıyor sen hiç kafana takma. Hatt hatta artık kalan araçları çekiyor...:smiley:

Sana katılıyorum ağır offroad ayrı keşif gezisi ayrı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri