üstadım adres isim çok faydalı olacaktır rica etsem yazarmısınÇelebi' Alıntı:Merhaba adım Ender.Pazar günü sizi, kumda vinçleyen Pajeronun sahibiyim .
Ben çok iyi bir yıkamacı buldum.İç-dış-komple alt yıkama ( liftli ),motoru da üstten hafif yıkamalı.Hepsi toplam 35 TL.ödedim.Bu tür geziler sonrası arkadaşlara önerebilirim.Yer ; Tür-iş Blokları-Ataşehir'e yakın.İsteyen olursa detaylı adresi elde edebilirim...
conker' Alıntı:üstadım adres isim çok faydalı olacaktır rica etsem yazarmısın
KEMALS42' Alıntı:Aynı işi, (motor yıkamada dahil ) iş yerime yakın olan,samandıra merkezde ki Total yanında bulunan Şamdan Oto yıkama & kuaför de (sahibi Veysel bey) 25,00 TL ye ben her hafta yaptırabiliyorum.Bilginiz olsun.yakın olan arkadaşlara tercih ederim.
KEMALS42' Alıntı:Gerçekten güzel bir hafta sonu olmuş..fakat bir şeyi takdir etmek gerekir ki,bence içinizde en cesur olan,bağımsız arazi şanzumanlarına sahip arazi canavarları içerisine,maşaallah ki nazik bir bayan nezaketinde olan ve sürekli 4 çeker asfaltroad aracı ile giren,Freelander Td4 ü takdir etmek gerekir.umarım hasarsız ve sağsalim çıkmıştır.
conker' Alıntı:üstadım adres isim çok faydalı olacaktır rica etsem yazarmısın
tolga abi iyi fikir ama benim civarımda maalesef tır garajı namevcut gene teşekkür ederim bu fikirden yola çıkıp şimdi kamyon otobüs yıkamacısı bakıyorumTol' Alıntı:TIR garajlarını tavsiye ederim hepsinde kanal var, alt+motor+dış yıkama 15-20 arası. ama iç olmuyor genelde oto yıkama değil TIR-kamyon yıkama olduğu için...
conker' Alıntı:tolga abi iyi fikir ama benim civarımda maalesef tır garajı namevcut gene teşekkür ederim bu fikirden yola çıkıp şimdi kamyon otobüs yıkamacısı bakıyorum
müteakip gezide mesajınızı bekliyorum
cenkcc' Alıntı:Boşverin yıkatmayın hem daha guzl gorunuyorlar hemde haftaya yine kirlenecekler ne gerek var
Ben genelde yıkatmıyorum trafikte herkes yol veriyor ayrıca ;D ;D ;D