Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,738

Etiketler
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

abi o canavarıda iki tekere kaldırdırsan bravo iyi allah korumuş yan yatmamışsın...

manda veya diğer adıyla camış diye tanıdığımız hayvanlar çamuru çok severler bunları çamurdan çıkarmak zordur.Bizim mandalarımızda jeeplerimiz çamuru gördükleri zaman ne yeniye ne eskiye bakıyor hemen dalıyorlar :D...velevki hak ediyorlar yani...

Çelebi' Alıntı:
Merhaba adım Ender.Pazar günü sizi, kumda vinçleyen Pajeronun sahibiyim .
Ben çok iyi bir yıkamacı buldum.İç-dış-komple alt yıkama ( liftli ),motoru da üstten hafif yıkamalı.Hepsi toplam 35 TL.ödedim.Bu tür geziler sonrası arkadaşlara önerebilirim.Yer ; Tür-iş Blokları-Ataşehir'e yakın.İsteyen olursa detaylı adresi elde edebilirim...
üstadım adres isim çok faydalı olacaktır rica etsem yazarmısın

Güzel Bir Geziydi Emeği Geçen herkeze Teşekkürler Fotoğraflar İçinde Ayrıca Teşekkürler. Güzel Ve Bol Çamurlu Gezilerde Görüşmek Üzere Dileğimle Sevgiler Saygılar..

Aynı işi, (motor yıkamada dahil ) iş yerime yakın olan,samandıra merkezde ki Total yanında bulunan Şamdan Oto yıkama & kuaför de (sahibi Veysel bey) 25,00 TL ye ben her hafta yaptırabiliyorum.Bilginiz olsun.yakın olan arkadaşlara tercih ederim.

conker' Alıntı:

Gerçekten güzel bir hafta sonu olmuş..fakat bir şeyi takdir etmek gerekir ki,bence içinizde en cesur olan,bağımsız arazi şanzumanlarına sahip arazi canavarları içerisine,maşaallah ki nazik bir bayan nezaketinde olan ve sürekli 4 çeker asfaltroad aracı ile giren,Freelander Td4 ü takdir etmek gerekir.umarım hasarsız ve sağsalim çıkmıştır. :smiley:

KEMALS42' Alıntı:
Aynı işi, (motor yıkamada dahil ) iş yerime yakın olan,samandıra merkezde ki Total yanında bulunan Şamdan Oto yıkama & kuaför de (sahibi Veysel bey) 25,00 TL ye ben her hafta yaptırabiliyorum.Bilginiz olsun.yakın olan arkadaşlara tercih ederim.

ben de bir deneyeyim, yakın değil ama uzak da değil samandıra. Bu arada google maps'e yazınca şamdan oto yıkama diye çıkıyor..

KEMALS42' Alıntı:
Gerçekten güzel bir hafta sonu olmuş..fakat bir şeyi takdir etmek gerekir ki,bence içinizde en cesur olan,bağımsız arazi şanzumanlarına sahip arazi canavarları içerisine,maşaallah ki nazik bir bayan nezaketinde olan ve sürekli 4 çeker asfaltroad aracı ile giren,Freelander Td4 ü takdir etmek gerekir.umarım hasarsız ve sağsalim çıkmıştır. :smiley:

Üstadım merhabalar,

O araç benimdi. Çok şükür bi hasarım yada bi sıkıntımız olmadı. Tek sorun yıkamacı onuda hallettik. Aracın altı, motor koruma ve difransiyel bölümü komple yapışkan bir toprak ile dolmuş. Biraz zor oldu. Ama keyifliydi.

Sana ayrıca zahmet verip beni çekme nezaketinde bulunduğun içinde ayrıca şükranlarımı sunmak isterim. Eh ücret işini bidahaki gezide mangal başında ödeşebilirz diye düşünüyorum.

Saygılarımla

Rıdvan

conker' Alıntı:

TIR garajlarını tavsiye ederim hepsinde kanal var, alt+motor+dış yıkama 15-20 arası. ama iç olmuyor genelde oto yıkama değil TIR-kamyon yıkama olduğu için...

Tol' Alıntı:
TIR garajlarını tavsiye ederim hepsinde kanal var, alt+motor+dış yıkama 15-20 arası. ama iç olmuyor genelde oto yıkama değil TIR-kamyon yıkama olduğu için...
tolga abi iyi fikir ama benim civarımda maalesef tır garajı namevcut gene teşekkür ederim bu fikirden yola çıkıp şimdi kamyon otobüs yıkamacısı bakıyorum
müteakip gezide mesajınızı bekliyorum

Boşverin yıkatmayın hem daha guzl gorunuyorlar hemde haftaya yine kirlenecekler ne gerek var :p :p :p :p :p
Ben genelde yıkatmıyorum trafikte herkes yol veriyor ayrıca ;D ;D ;D

conker' Alıntı:
tolga abi iyi fikir ama benim civarımda maalesef tır garajı namevcut gene teşekkür ederim bu fikirden yola çıkıp şimdi kamyon otobüs yıkamacısı bakıyorum
müteakip gezide mesajınızı bekliyorum

Abi Ataşehir tarafında değilmisin, gümrük tarafından çık her taraf TIR garajı.

cenkcc' Alıntı:
Boşverin yıkatmayın hem daha guzl gorunuyorlar hemde haftaya yine kirlenecekler ne gerek var :p :p :p :p :p
Ben genelde yıkatmıyorum trafikte herkes yol veriyor ayrıca ;D ;D ;D

Cenk sende haklısın, kirliyken "abi kaç yapıyor, bunların piyasası ne" diyorlar, temizken benzincide pompacı gelmiyor yanıma valla :smiley:

selam çok güzel bi gezi olmuş ,paylaşım için teşekkürler bu arada nissan pathfander ilk defa görüyorum arazilerde ... :smiley: :smiley: hemde araç çekerken.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri