Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,741
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Jeep le Hasan abi Freelanderi yerinden çıkardı ve daha sonra Freelander hep birlikte iterek kumsaldan dişarı çıkardık ;D

Sıra geldi Hasan abinin jeep nı kurtarma geldi,fakat tüm araçlar kumsalın dişiında idi. Jeepin vinçı var fakat sabit noktası yoktu.

Bende benim araçta bulunan yaklaşık 50m halat ile Hasan abinin vinçe bağlanarak 80m lik halat ile jeep kurtardık.

zaten Jeep bir hamleden sonra hemen kendini kuratrdı.

IMG_5266a.jpg

IMG_5267.jpg

Etiketler

rkayaci' Alıntı:
Arkadaşlar geziyi düzenleyen, emeği geçen herekese çok teşekkür ederim şahsım ve ailem adına. Süper bir gün geçirdim. Resimleri ve videoları görmek isteyenler için birazdan göndericem. Bu arada beni " çeken " herkese teşekkürler.. ;D :D

Rıdvan KAYACI
Land Rover Freelander 2.0 td4 2006

Merhaba Rıdvan bey

Evet aksam sahilde hep birlikte batan tüm araçları çıkardık.Hep birlikte eğlendik. :D
selamlar
Murat&Uğur

arkadaşlar siz neler yapmışsınız öyle yahu bizde olay bitti diye eve dönüşe geçtik mangal sefasından sonra meğer sahilde kumlarla bayağı bir boğuşmuşsunuz.Oda tuzu biberi olmuş yani...

benim araçla çamurlardan çok hızlı geçiş yapmışımki, beni kimse foto karelerinde yakalayamamış, ;D ;D ;D önümüzdeki gezilerde ben arabayı batırayımda çeken bol olsun ;D

damast' Alıntı:
Merhaba Rıdvan bey

Evet aksam sahilde hep birlikte batan tüm araçları çıkardık.Hep birlikte eğlendik. :D
selamlar
Murat&Uğur

Üstad merhabalar, gerçekten başlangıç için şahsım adına mükemmel keyif aldım. Ayrıca sahilde ki romantik dakikalar ayrıca güzeldi :smiley:

white lion' Alıntı:
arkadaşlar siz neler yapmışsınız öyle yahu bizde olay bitti diye eve dönüşe geçtik mangal sefasından sonra meğer sahilde kumlarla bayağı bir boğuşmuşsunuz.Oda tuzu biberi olmuş yani...

Erol hocam aslında bizde dönüyorduk. şöle bi deniz sefası yapalım dedik. Ama çok romantik dakikalar geçirdik. Çok keyif aldık...

erencanak' Alıntı:
Evet cidden bol çamurluydu :smiley: Bu arada benim haricimde fotoğraf çekenlerin de ellerine sağlık. Co-pilot olmak tabiki isterim. Sen adresi ver abi, biz gidelim :smiley:

sizin gibi co-pilotlar dostların yanında olsun.
fotoraf çekersiniz,kumda batan arabayı itersiniz,vinç bağlarsınız,çamurun en derin yerine dalarsınız,hatta ve hatta havada uçuşan çamurlara bile kendinizi siper edersinizki başkaları çamurlanmasın.:smiley: bir co-pilot özelliklerinin hepsi ve fazlası var sizde. siz bütün gezilerde bulunmaya çalışın arkadaşlar, illaki bir yer bulunur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri