Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,732
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Rıdvan neler yaptın anlatta bilelim bizde asfalt gulu nasıl biranda arazi canavarına donuştü ne gibi modifeyeler var söylede bizde öğrenelim...

Etiketler

cenkcc' Alıntı:
Cemil kardeş sen bence şöyle ayır olayı

1- Piknikçiler sadece gelelim yiyelim içelim temiz orman havası alalım diyenler
2- Ormanda söyle bir gezelim lastiklerimiz çamur olmasın ama diyenler
3- Batalım çıkalım ekip ruhu yaşayalım doğayla mücadele edelim 4x4 araca biniyoruz sadece asfaltta kullanmayalım yeni yerler keşfedelim araclarımızın limitlerine bakalım off-road ruhunu yaşayalım sonrada yakalım mangalımızı yiyelim içelim muhabbet edelim diyenler

Ve senden ricam beni 3. gruba yazman kardeş ben 4x4 çamursuz binmek istemiyorum,dal çiziklerini istiyorum içi ıslandıktan sonra kuruyana kadar o rutubet kokusunu istiyorum......

Şiir gibi yazmışın Cenk :smiley: Valla keçimin kokusunu özledim :smiley:

Çıkmadımı abi daha servisten,şayet çok ozlediysen keçi kokusu benim tekede kokuyor al dolaş özlemini gider abi yaa..
bu arada şu mangal rakı olayını çözelim artık ;D ;D ;D

Sayın büyüklerim kardeşlerim çok güzel yorumlar var ama sanırım geçen gezideki aksilikler yaz sezonu oldugu için yapılıcak etkinliğimiz kamp ve piknik olucağı için hiçbir aracın ve pilotun zorlanmıyacağı kanatindeyim tabiki bu zorluklar da bence tuzu biberi oluyo ama bu camur diliminden yararlanmak için bekliyenler açısından biraz sıkıcı ve heycansız oluyor
guruplama yapmak banada mantıklı geliyor tabiki kimseyi geri çevirmemek şartıyla bu konuda rıdvan abiyi taktir ediyorum ki enaz benim aracım kadar sıtandart bir araçla o çamurların içinde yol almak tam bir offroad ruhu edasında renk kattı
herkeze teşekkür ederim yeni fikirlere açığız
bu arada Beykoz Off-road Club Açılışı bu ay içersinde olucak tam tarih bildiricam şimdiden teşekkür ederim

youngcaptain' Alıntı:
Sayın büyüklerim kardeşlerim çok güzel yorumlar var ama sanırım geçen gezideki aksilikler yaz sezonu oldugu için yapılıcak etkinliğimiz kamp ve piknik olucağı için hiçbir aracın ve pilotun zorlanmıyacağı kanatindeyim tabiki bu zorluklar da bence tuzu biberi oluyo ama bu camur diliminden yararlanmak için bekliyenler açısından biraz sıkıcı ve heycansız oluyor
guruplama yapmak banada mantıklı geliyor tabiki kimseyi geri çevirmemek şartıyla bu konuda rıdvan abiyi taktir ediyorum ki enaz benim aracım kadar sıtandart bir araçla o çamurların içinde yol almak tam bir offroad ruhu edasında renk kattı
herkeze teşekkür ederim yeni fikirlere açığız
bu arada Beykoz Off-road Club Açılışı bu ay içersinde olucak tam tarih bildiricam şimdiden teşekkür ederim

Öncelikle club açılışınız hayırlı olsun Cemil kardeşim. Çok mutlu oldum. Üyeniz olmaktan, stickerlarınızı taşımaktan gurur duycam.

Yeni organizasyonlarını bekliyorum. Ağır offroad ta hafif te piknikte her ne olursa olsun seve seve katılırım. Bu arada araç ile artık bütünlük sağladık. Daha iyi performans sağlıyoruz. Selam ve saygı ile...

Rıdvan

cenkcc' Alıntı:
Çıkmadımı abi daha servisten,şayet çok ozlediysen keçi kokusu benim tekede kokuyor al dolaş özlemini gider abi yaa..
bu arada şu mangal rakı olayını çözelim artık ;D ;D ;D

Ah Cenk sorma mütevazi bir amortisör değişiminden nerelere geldim, amortisör, defransiyel, şanzıman, komple motor vs. vs. sezon kapandı gerçi ama kullanmasam bile garajda durduğunu bilmek bile keyif veriyordu özledim valla ...

cemil kardeşim clubünüz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Belkide açmışsınızdır bilemiyorum.Birazdan araştırırım.Düzenlediğiniz geziden ben çok memnun
kaldım arkadaşlarım sorup duruyor ne zaman başka gezi yok mu gibi tabi kalabalık gruplarda herkesi memnun etmek kolay değildir.Nice gezilere diyelim
yalnız düzenleyeceğiniz gezilerde balık tutmak gibi aktivitelerde olursa daha çok seviniriz.Şöyle orman deniz bir arada olsun.

Tol' Alıntı:
Ah Cenk sorma mütevazi bir amortisör değişiminden nerelere geldim, amortisör, defransiyel, şanzıman, komple motor vs. vs. sezon kapandı gerçi ama kullanmasam bile garajda durduğunu bilmek bile keyif veriyordu özledim valla ...
dün aracın yanındaydım bir canavar doğuyor

arkadaşlar batıp çıkılacak yer varsa lütfen banada haber verin şimdilik batma bölümü tamam ama çıkma biraz zor oluyo ama olsun :smiley::smiley:

hade bea sen benden çok batıyon seni kurtaracam diye batmaktan içim sökülüyo yawwww :smiley::smiley::smiley::smiley::;);););)

olsun be kanka sanki ben batmadım sende çekmedin hiç yawww hatıralasana ambardereyi geçince küçücük dereye girişte ne batmıştım yawww :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:):smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri