dalyan' Alıntı:Bu görselleri bizim ile paylaştığınız ve yalın bir dille izah ettiğiniz için çok teşekkürler
ozturk41' Alıntı:Bende diyorum kendime ismail abim nerelerde niye kayboldu haber bile aramaz olduk diye abim tura çıkmış meğer 10 sayfayı teker teker takip edip satır satır okudum tüm görseller ve anlatımlar için çok teşekkür ederim vatanına ve aramıza tekrar hoşgeldin abi seni seviyoruz ......
mayıstosböce' Alıntı:Yazmasakta takipteyiz eğer bu şekilde detaylı 3-5 gezi daha okursak hepimiz Venedikli olacağız sanırım.
Geç bir uyarı ama İsmail bey in araç kullanırken çekilmiş fotoğrafını görünce aklıma geldi , keşke bol bol pan tekniği kullansaydınız,çok şık olurdu.
VAP' Alıntı:Son zamanlardaki en keyifle okuduğum gezi raporlarından birisi,geziniz hep sürsün diliyorum...
mdr' Alıntı:Birolcugum merhaba,
Öncelikle yeni araban hayırlı ugurlu olsun..Tekerin hep düz bassın.
Bir yere kaybolmadım.Sadece ufak bir tur yaptık.İnşallah yagmurlar başlar güz gelir şu arabanla İzmit-Sakarya-Yalova üçgeninde karlı-çamurlu daglarda yaylalarda fink atarız..En kısa zamanda ıslatalım..kendine iyi bak.. ;D
Allah razı olsun ismail abi temenniler heğimiz için ne zaman nereye dersen seninle giderim bilirsin dediğin gibi sezon açılsında bende vinç lastik işlerini hallediyorum bu arada humadan aldım 10000lb vinç orj yeride hazır nasıl olsa arabada saygılar abim