BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 804
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 142,570
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

..

DSC_0522.JPG

DSC_0524.JPG

DSC_0529.JPG

P1050488.JPG

Etiketler

Şıbenikten sonra Pirovac a geldik..Şirin bir sahil kasabası..Denize girmek için çok yer aradık..Ama denizi kayalık olması ve dalgalı

olması yüzünden uygun yer bulamadık..Giremedik..Şibenik ile Zadar arasında bol miktar kamping var..Yol üzeri saglı sollu tabelalar sizi yönlendiriyor.Birine girdik hiç Agaç altı kalmaydıgı için ona da giremedik.. ;D ;D

Zadar a geldik.Marina Dalmaçyada ultra lux yatlar demirlemiş Akdenizin,Adriyatigin bu güzel lacivert koylarında bembeyaz renkleri ile müthiş kontras oluşturuyordu..Göz alıcı idiler..İtalya-Ancona seferi yapan Feribotların karşısında uygun bir Otoparka aracımızı bıraktık.Tarifede 3-4 saat arası 2€ parkmetreye atıp biletimizi görünür yere koyduk..

Bütün Adriyatik boyunca tarihi kentlerde,şehirlerde Oldugu gibi Zadar da da OLD TOWN vardı..Daldık.. ;D

Zadar OLd town videosu
http://www.youtube.com/watch?v=1MthBtyJwuU&feature=plcp

..

Erzaklarda eksilenler yerine tamamlamak için markete girdik..Domates,Salatalık,marul karpuz ve deodorant aldım.56 kuna verdik.

Saat 15.45 oldu..Rijeka yoluan döndük..Yol çalışması vardı..yaklaşık 2 km patika tarzı yolda agır agır ilerledik..

Kamp yeri aramaya başladık.Razanac ta bulduk..Kamping planik..Çam agaçlarının altında tam bir sayfiye yeri görüntüsünde idi.
Günlügü 19€ idi..Sadece wi-fi yoktu..Çok yakında 500 metre kadar yakında köyün hemen kenarında denize giriliyordu..

Kampı kurunca bir gidip bakıyım dedim..Dayanamadım girdim..Güzeldi..

Split-Zadar rotası.jpg

P1050460.JPG

P1050470.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR