mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 1 Tem 2012 #241 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 1 Tem 2012 #242 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında .. Bunca yıl sonra belediye otobüsüne bindim..Hemde yurdumda degil Hırvatistan-Dubrovnikte.. Katı kuralları varmış otobüse binmenin.. ;D
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında .. Bunca yıl sonra belediye otobüsüne bindim..Hemde yurdumda degil Hırvatistan-Dubrovnikte.. Katı kuralları varmış otobüse binmenin.. ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 1 Tem 2012 #243 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında .. Bu arada gezi yazısı -foto yükleme ara ara sekteye ugruyor..Pazar keyfindendir..fotodaki gibi.
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında .. Bu arada gezi yazısı -foto yükleme ara ara sekteye ugruyor..Pazar keyfindendir..fotodaki gibi.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 1 Tem 2012 #244 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ..
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #245 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Müdürü yeterince yorduk. onun yerini şimdilik ben alıyorum Dubrovnik'te kalacaklara tavsiyem Soludito 'dur. Çok güzel bir kamp biraz tuzlu. 40 € ama her şey dahil. Ve güvenlik geziyor etrafta. Kapı pencereyi açıp rahat rahat uyuyabiliyorsunuz.
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Müdürü yeterince yorduk. onun yerini şimdilik ben alıyorum Dubrovnik'te kalacaklara tavsiyem Soludito 'dur. Çok güzel bir kamp biraz tuzlu. 40 € ama her şey dahil. Ve güvenlik geziyor etrafta. Kapı pencereyi açıp rahat rahat uyuyabiliyorsunuz.
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #246 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ........
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #247 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında .....
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #248 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında .... çok ilginç karavanlar da vardı
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #249 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ....
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #250 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Campinge yerleştikten sonra resepsiyonistlere Old Town'a nasıl gideceğimizi sordum. 19 numaralı otobüse bineceğimizi söyledi. Otobüse bindik ve Old Town'ın önünde indik. Mükemmel bir tarihi Şehir bekliyordu bizi....
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Campinge yerleştikten sonra resepsiyonistlere Old Town'a nasıl gideceğimizi sordum. 19 numaralı otobüse bineceğimizi söyledi. Otobüse bindik ve Old Town'ın önünde indik. Mükemmel bir tarihi Şehir bekliyordu bizi....
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #251 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ......
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 1 Tem 2012 #252 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Araya giriyorum sanırım ama... DSC_0022.JPG fotoğraftaki kampervana bayıldım... Cavid Sezen
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Araya giriyorum sanırım ama... DSC_0022.JPG fotoğraftaki kampervana bayıldım... Cavid Sezen
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #253 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ........
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #254 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında gezmen' Alıntı: Araya giriyorum sanırım ama... DSC_0022.JPG fotoğraftaki kampervana bayıldım... Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... kesinlikle =))
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında gezmen' Alıntı: Araya giriyorum sanırım ama... DSC_0022.JPG fotoğraftaki kampervana bayıldım... Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... kesinlikle =))
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #255 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ...........
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 1 Tem 2012 #256 Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ........... Dubrovnik Old Town kesinlikle görülmesi gereken bir yer...
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında ........... Dubrovnik Old Town kesinlikle görülmesi gereken bir yer...