Beyaz Defender 110 1990 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,210

Etiketler

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model

Defender yenilemiş birisi olarak size bol sabırlar diliyorum. Hoşgörünüze sığınarak bir resim ekliyorum. Resimdekini takınca bütün sıkıntılar bitiyor :D

1080030110176.jpg

farlar ceceveller 90 model orjinal halıne döndü arac cıkışkta ambulans orak cıktıgı için her tarafı beyazdı, bıde ön direklerden tavaandan su alma sorunundan tavan döşemesini sökmek zorunda kaldık. su alam paşlı yerlerde elden geçmiş oldu bu arada.

S6002578.jpg

S6002592.jpg

S6002585.jpg

tahaozak' Alıntı:
Defender yenilemiş birisi olarak size bol sabırlar diliyorum. Hoşgörünüze sığınarak bir resim ekliyorum. Resimdekini takınca bütün sıkıntılar bitiyor :D

:D ;D ;D ilk görenlerin ikinci yaklaşımı delimisimin sen oluyor zaten, way yenı aracların kalkış momentı yuksekmış way cok yakarmış way benı yorarmış gülüp geciyorum , cadde hevesım yok zaten insanlardan uzak daglarda doğada olmanın anlamını bizler biliyoruz, bide land kullanmanın :D

kyenipazar' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın ve tabii ki kolay gelsin.

teşekurler,

tavana 2.30 kğ bir boy profıl atkı atırdım argon kaynağı ile sarsıntıyı önlemek mukavemetını yükseltmek ve sarkan tavanı daha rahat monte etmek için gereklı olan her yer silikonlndı elktırık tesısıatı komple yanılendı boya isteyen arka tavan fanı sökulup tekrar monte edildi bu arada boş duramayıp avadanlıkları boşaltıp ikisinede de boya atdım kendim, oturup seyretmeyi sevmiyorum zaten benım durumum dadakı herkes aynısını yapmıştır :D :D

S6002590.jpg

S6002592.jpg

S6002568.jpg

göktu' Alıntı:
hep ruhsat işleriyle duyduk

sonunda gördük resimlerini de:smiley:

hayırlı uğurlu olsun

iyi günlerde kullanırsınız inşallah

evet sonunda :smiley: sagol abı ya sorma taktım ben bu ruhsat işine söförler odası trafık şube ve bizler gibi sivil toplum örgutlerıyle görüşüp bi eylem imza kampanyası felan yapmak lazım gercekten senın kı gibi komple sökemıcem yanlız kücük yenılemeler aksesuarlarla idare edicem arac saglık bakanlıgından cıkma 27 bin km deydı aldıgımda alan arkadaşın aracı kullanan şöförden aldıgı bilgi yılda iki kere köylere aşıya gidiliyormuş aracla transitler geldıkten sonrada pek binilmemiş sonrada satılmış bi cok parcası cıvatalarına kadar orjinal taban döşemede kenarlarda daha naylonları aracın üstundeydi. haliyle yaşına göre mıyatlı parcalar yada gerekenlerı de ben degiştirmeye calışıyorun aslına uyarak.

Özhan Kardeşim hayırlı olsun.Gerçekten güzel işler yapıyorsun .Sana kolay gelsin . Ama unutma yılda bir binme hakkım hala saklı ona göre . Bu arada ben hala dizel bir def alamadım ve havalar iyi ollmaya başladıkca bende sıkılmaya başladım.Bir kaç resimde ilk halinden benden olsun . Tekrar hayırlı olsun.

IMG_1788.jpg

IMG_1775.jpg

IMG_1777.jpg

IMG_1785.jpg

IMG_1788.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Özhan Bey,

Tavan döşemesini siz mi söktünüz? yoksa döşemecide çektiğiniz fotolar mı?

Kolaygelsin.

Barış bey tavan doşemesı halıfilex tarzı biseydi sarkmıştı asılp aldım uzerınden daha sonra kartonumsu malzemeyıde döşemeçide beraber söktük. sonrada pofıl atdırdım.

bahadır1919' Alıntı:
Özhan Kardeşim hayırlı olsun.Gerçekten güzel işler yapıyorsun .Sana kolay gelsin . Ama unutma yılda bir binme hakkım hala saklı ona göre . Bu arada ben hala dizel bir def alamadım ve havalar iyi ollmaya başladıkca bende sıkılmaya başladım.Bir kaç resimde ilk halinden benden olsun . Tekrar hayırlı olsun.

sagolasın ahmet abi teşekkur edrım,, tabi nedemek , bulalım abi sanada bi dizel toplayalım senın aracıda beraber.

Adnan Çetinel' Alıntı:

teşekur edrim Adnan bey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR