berk' Alıntı:vıtes kolunu engellemıyo dımı ona dıkkat ettınızmı? 1-3-5 konsola dayanma sıkıntısı olmasın?
huseyinyilmaz' Alıntı:üfleçler çalışacak mı?
berk' Alıntı:vıtes kolunu engellemıyo dımı ona dıkkat ettınızmı? 1-3-5 konsola dayanma sıkıntısı olmasın?
sword7' Alıntı:Senin geri vites sağ arkada mı lann
hamza33' Alıntı:özhan bey aracınız gerçekten çok güzel.Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin.bu arada yeni gögüs projenizide taktir ettim.Bizim askeriyedeki defenderlerin böyle sizin gibi değerli insanların elinde yeniden hayat bulduğunu görmek insanı heveslendiriyor gerçekten.kolay gelsin...
sword7' Alıntı:Senin geri vites sağ arkada mı lann
DR.ÖZHAN' Alıntı:sıkıntı olmuyor Berk özellikle geri viteste öncekı ilk kalıp tosu yordu sonrakılerde degiştirdim hep acıları. aslında videosunu cektım ama yükleyemedım sanırım ilk foto vıtestekı halı olmalı bide hep gece calışıtıgımdam fotoraflar cok kalitelı olmadı.
berk' Alıntı:bende gerı vıtes yok abısı ))) ılerden u cekiyorum
DR.ÖZHAN' Alıntı:teşekkur edrim sayenizde aslında bitiğinde iş yarayacak bişey cıksında ortaya , göktuğ bey dekı sorun vitesin tosması, sigorta panelı ve arazi vitesi kolunun yan yana olmamasıyıdı en son yazıştığımızda bumları söylemişti. (önceki msj da gülümseme mi yanliş anlamayın samiyetden kacyıldır burdan sohbet ediyoruz )