Beyaz Defender 110 1990 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,254
Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model

teşekur ederim Hüseyin bey insallah güzel bişey ortya cıkar

IMAG0100.jpg

IMAG0101.jpg

özhan göyüslük.jpg

Etiketler

vıtes kolunu engellemıyo dımı ona dıkkat ettınızmı? 1-3-5 konsola dayanma sıkıntısı olmasın?

özhan bey aracınız gerçekten çok güzel.Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin.bu arada yeni gögüs projenizide taktir ettim.Bizim askeriyedeki defenderlerin böyle sizin gibi değerli insanların elinde yeniden hayat bulduğunu görmek insanı heveslendiriyor gerçekten.kolay gelsin...

huseyinyilmaz' Alıntı:
üfleçler çalışacak mı?

yenı arac toplayan arkadaşlar bu sekılde cakıştıra bilecek ( difizör leri) göyüslügü delip içinden gecen hava kanalından iki adet boru ile baglantı yapabilecekler.

berk' Alıntı:
vıtes kolunu engellemıyo dımı ona dıkkat ettınızmı? 1-3-5 konsola dayanma sıkıntısı olmasın?

sıkıntı olmuyor Berk özellikle geri viteste ;) öncekı ilk kalıp tosu yordu sonrakılerde degiştirdim hep acıları. aslında videosunu cektım ama yükleyemedım sanırım ilk foto vıtestekı halı olmalı bide hep gece calışıtıgımdam fotoraflar cok kalitelı olmadı.

hamza33' Alıntı:
özhan bey aracınız gerçekten çok güzel.Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin.bu arada yeni gögüs projenizide taktir ettim.Bizim askeriyedeki defenderlerin böyle sizin gibi değerli insanların elinde yeniden hayat bulduğunu görmek insanı heveslendiriyor gerçekten.kolay gelsin...

cok teşekur ederim Hamza Bey sevgi işi bu :smiley: sevmedınmı olmuyor garaj bölümünde benden daha güzel arac toplayanlarda var onlar kadar olmasada yapıyoruz işte bişeyler. ;)

DR.ÖZHAN' Alıntı:
sıkıntı olmuyor Berk özellikle geri viteste ;) öncekı ilk kalıp tosu yordu sonrakılerde degiştirdim hep acıları. aslında videosunu cektım ama yükleyemedım sanırım ilk foto vıtestekı halı olmalı bide hep gece calışıtıgımdam fotoraflar cok kalitelı olmadı.

goktug aynı sorunu yasadı vıtes kolu dayandı oyuzden dıkkat etmek gerek.. cok guzel gıdıyosunuz bu arada tebrıkler..

teşekkur edrim sayenizde aslında bitiğinde iş yarayacak bişey cıksında ortaya , göktuğ bey dekı sorun vitesin tosması, sigorta panelı ve arazi vitesi kolunun yan yana olmamasıyıdı en son yazıştığımızda bumları söylemişti. (önceki msj da gülümseme mi yanliş anlamayın samiyetden kacyıldır burdan sohbet ediyoruz )

bu fotoyu unutmuşum difizörlerden hava gelmıyecek olsa üst bölüm bıraz daha aşağıya ine bilir daha estetik olur ama
bu halıyle üst orta kısıma ortaya saat yanlara iki adet kare havandırma cıkışı takıla bilir
yada üst orta bölünün oldugu yere navigasyon taklablır
yada üstt orta bölüme lant metre monte edile bilir
yada öne biraz cıkıntı yapılarak üç adet yuvarlak devir saatı akü göstergesi gibi göstergeler adapte edilebilir.
en üstede oyup tekrar altta kalan küllük yerine bi kültaplası taklabilir diye düşünüyorum

IMAG0104.jpg

berk' Alıntı:
bende gerı vıtes yok abısı :smiley:))) ılerden u cekiyorum :smiley:

Bende de yok hayatı dikiz aynasından izliyorum :smiley: Bu arada uygun fiyatlı birşey çıkarsa ortaya ilk sipariş benden :smiley: Kolaylıklar

DR.ÖZHAN' Alıntı:
teşekkur edrim sayenizde aslında bitiğinde iş yarayacak bişey cıksında ortaya , göktuğ bey dekı sorun vitesin tosması, sigorta panelı ve arazi vitesi kolunun yan yana olmamasıyıdı en son yazıştığımızda bumları söylemişti. (önceki msj da gülümseme mi yanliş anlamayın samiyetden kacyıldır burdan sohbet ediyoruz )

estaafurlah nıye yannıs anlıım dunyayı kurtarmıyoruzkı burda :smiley: bazıları buraları cok cıddıye alabılıyo ama bende sıkıntı yok ;) guzel olcak ama bıtınce sızınkı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR