Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,253
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Merhabalar,
Taha arabasını güzelleştirdikçe güzelleştiriyor yakışıyorda.
Bakalım Trabzon'a gidince belkide görürüm bu güzellikleri, hem Uğur'un arabasıda var sırada.
Sanırım yanında fotoğraf çektirmeme izin verirler.
Bekle beni TRABZON geliyorum kısmetse 14/08/2012 saat 14.30 gibi topraklarına basmış olurum.
Sis Dağı, Kayasis, Alaca ve Kadırga yaylalarına bakalım neler eklenecek.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler

Tam gaz offroad abi ;)

946931_480533305359604_387157758_n.jpg

Beklediğim performansı vermedi. o yüzden tekrar orjinalini taktım

Önde hd + 2inch yay, arkada + 2inch yay 5 cm get, Ön arka +5 inch amortisör. 3 cm spacer.
http://www.humaoto.com/16X10-Defender-Discovery-I-icin-Sac-Jant,PR-503.html bu janttan
35-11.5-16 silverstone extrem lastik.
Arka kolları biraz uzatıp 6 derece açı verdim. Şanzımanı da 3 cm aşağıya düşürdüm, şanzıman takozlarını özel bir kilitli siteme çevirdim. Ön kollara aparat yapıp açısını düzelttim.

Aracı +2 inch den fazla yükseltince şaft açıları çok bozuluyor. arka lastik öne, ön lastik arkaya doğru yaklaşıyor bu doğan sıkıntıları gidermek standart açılarına en yakın değere getirmek için yaptım.

Orjinal 5 inch kit al kayalardan hiç uğraşma hepsi hazır (ön çift mafsallı şaft da olacak tabi)

Taha tam bana lazım olan konuyu yazmışsın valla. :D
ben ön tarafa +2 yay amortisörden sonra 50 lik get koydurdum. ondan sonra gaz kestiğimde aşağıdan cıyır cıyır sesler gelmeye başladı. Hüseyin ustanın orayla konuştum ön tarafa açılı kol yada açılı burç tak dedi. benim aklıma şaftı değiştirmek geldi. işe yararmı dersin??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR