Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,932
Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

ben zaten almıyorumki yaklaşık 1 haftadır mümkn mertebe yürüyorum iyide oluyor baya açıldım

Etiketler

mirkan' Alıntı:
temennimiz o zatende bu adamların gitmeye hiç niyetleri yok 3 buçuk liralık akaryakıtın yüzde 18 kdvsini bana ver bu dünyaya kazık çakarım . tabiki vatanseverim terketmek istemem ama vatanımda sefil kalacağıma , gider daha yüksek hayat standartlarında yaşarım . ben istemezmiyim 240 litre yakıt alan aracımın benzin deposunu fullemeyi . zaten atalarımızın önderlerimizin sözleri kulağımıza küpede bu sözler düşmana karşı , karşımızdakilerde TÜRK bu ülke için kan dökmüş insanlar . öyle korna düdük fişek ışık işleri değil bunlar . ne oldu cumhuriyet yürüyüşlerine , varamadık dimi yürüyerek ?

bız varsak nolcak adam kayırma haram yeme dını ıstısmarla dınsızlık had boyu buda bızım sucmuzmu _bunlara mazur edenler bızı suclu ..
onada dıl uzatılmadımı herseye cırkınce katlının yapıldıgı hukukun kendı kafsına gore işlediği bi yönetimle
geldıkları gıbı gıdecekler ..

melinda' Alıntı:
bız varsak nolcak adam kayırma haram yeme dını ıstısmarla dınsızlık had boyu buda bızım sucmuzmu _bunlara mazur edenler bızı suclu ..
onada dıl uzatılmadımı herseye cırkınce katlının yapıldıgı hukukun kendı kafsına gore işlediği bi yönetimle
geldıkları gıbı gıdecekler ..

tabiki bizim suçumuz değil bizden önceki nesilin suçu . bunları bu seviyelere getirdiler ya tebrik ediyorum . ya aslında o kadar güçlü bir milletizki üzerimizde oynanan oyunların haddi hesabı yok yinede yılmadık . önce alevi sunni vs. diye böldüler yetmedi sağcı solcu diye parçladılar yetmedi gsli fbli diye un ufak ettiler o da yetmedi gençlere yöneldiler metalci hip hopcu diye anamızı ağlattılar . hep bölündük bu ülkede , şimdi şimdi toparlanıyoruz gözümüzdedeki perde yeni kalkıyor .

hocam ben bu yönetenleri seçmedim.aslada seçmem.Varil fiyatını en yüksek alan ülke biziz.ayrıca enflasyon oranına göre memura zam yapıldığını idda eden devlet acaba enflasyonu nneye göre baz alıyor ben bunu çok merak ediyorum !

Arkadaşlar 10 Eylül de benzin almıyoruz, tüm tanıdıklarınıza bunu mesajlayın lütfen

af41ea00d6bd09f93f60a89f91c3b1ad.jpg

f6f8ee4312af5a7179da8f52f3f2b432.jpg

Ben de benzin almayarak eyleme destek veriyorum ama eylemin yeterince duyulduğu ve ses getireceği kanaatinde değilim.

Ses duyurması bizlerin elinde, bu bir başlangıç olacaktır, bundan sonra da yapılacak olan eylemlere mutlaka destek vererek haklı sesimizi duyurmaya çalışmalıyız..

Ynt: Benzine Zam

ceranus' Alıntı:
Ses duyurması bizlerin elinde, bu bir başlangıç olacaktır, bundan sonra da yapılacak olan eylemlere mutlaka destek vererek haklı sesimizi duyurmaya çalışmalıyız..
Zerrin Hanım merhaba,
Size kesinlikle katılıyorum, söylediklerim özeleştiri şeklinde bir tespitti sadece. Sorun hepimizin sorunu ise (ki öyle), çözüm içinde hep birlikte çalışmalıyız. Bugün akaryakıt alınmaması konusunda adres defterimdeki herkese elektronik ileti gönderdim. İşin peşini bırakmadan sonuç alınana kadar belli aralıklarla bu eylemi yapmalı ve her seferinde daha fazla katılım için daha fazla emek harcamalıyız görüşündeyim.
Selamlar.

Evet arkadaslar umarım bu boykota destek olur ve yarın akaryakıt almassınız
Saygılar...

Bir zamanlar yabancı ülkelerden 7 kuruşa alınan ve halka 5 kuruşa satılan iktidar da kalmak uğruna , sonrada kıtlık gibi bir felaket ile karşı karşıya kaldığımız günlerde (1975) topkapıda benzin kuyruğunda karne ile 10 litre benzin almak için geceden benzincide aracın içinde yatıyordum şimdi almamak gibi bir bahanem nasıl olablir.
insanoğlunun unutmak gibi çok kötü bir hastalığı var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri