Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,937
Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

zerrin hanım
ısk sondurme eylemını sanırım aydınlık bır Turkıye için yapmıstık yanılmıyorsam.
Yanlız pek başarılı oldugumuzu dusunmuyorum malum şimdiki durumumuzdan dolayı yanlışsam duzeltın lutfen

Etiketler

Evet doğru söylüyorsunuz, aydınlık bir Türkiye için yapılmıştı, protesto olarak başarı ile uygulanmıştı. Bu tür etkin olarak tüm yurt çapında bir protesto başarılı olmamızı sağlar demek istedim..

keşke başarabilseydik keşke .......

ama teklıfınız varsa ben hemen uygulamaya baslamaya hazırım ama daha etkılı bırsey olması gerek dıye dusunuyorum ısık acıp kapamak yerıne ya sadece bırgun anlasıp tum arac sahıplerı yakıt almasak gerekıyorsa yurusek 1 gunluk boykot bıle belkı dedırtebılır hukumete ama basarabılırmıyızkı bunada emın degılım sadece 1 gun sadece belkı koyun olmadığımızı anlatmaya yeterlı gelır.....

ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan ananıda alır gidersin :smiley: ...

tek çözüm gitmek eylemle olacak işler değil bunlar

valla benım gıtmeye hiçmi hiç nıyetım yok genç kardesim giden varsa buyursun gıtsın
zamanındada gitmedik gitmeyeceğizde...
Büyük önderimizin şu sözleri kulağına küpe olsun derim''Geldikleri gibi gidecekler''

Ben ilk başta da söylemiştim, bir gün hiç kimse aracını çıkarmasın, çok etkili olacaktır mutlaka, ya da araçsız olmuyor mu bazı özel noktalardan geçerken kornalarımızı çalalım, ıslıklarımızı öttürelim, ilk aklıma gelen bunlar..

valla yapalım siz ankarada meclısın ordan gecerken basın kornalara bızde burda koprulerde basalım
zamanında ıtalya elcılığıydı sanırım terörist basını sakladıgı ıcın ataturk bulvarında korna çalar gecerdık ılerde polıs cevırır ceza keserdı ama yınede delı gıbı calardık kornaları ama sadece kızıllaya gıdıs ıstıkametınde cevırırlerdı sanırım abd elcılığı yuzunden çankayaya cıkısta yoktu cevırme yıne aynısı olmasın dıkkat edın...
ankara ve ıstanbulu cozduk gıbı hanı dıger ıller hıc katılım yok sanırım sız ve benden baska herkes yapılan zamlardan mutlu rahatsız değil...

Biz protesto şeklini belirlersek onlardan katılım da olacaktır eminm, sessiz kitlemizin tepkisi büyük olacaktır..

Sizin önerilerinize önemli kavşaklarıda ekleyelim, Ankara'da Kuğulu Kavşağı, İstanbul'da neresi olabilir?

valla her yer olur burada heryerde yogunluk gerektıgınden fazla bence ama bence ankara ıcın ataturk bulvarı meclıs onu vede dıkmene cıkıs olan meclısın arka kapısı olmalı dıye dusunuyorum ama ıstanbul ıcın fıkır almak gerekır dıye dusunuyorum

bence bu işi kısa vadede degilde daha stratejik bir şekilde örnegin ilk önce kadroyu ve stratejiyi internet sitelerinde olusturup daha sonrasında bir sekilde medyayı arkamıza alıp etkili bir eylemle olusturmalıyız örnegin en yogun sosyal iletişim sitesi facebookda bir grup kurularak ancak bu grubu kurarken öyle hergun kurulan gruplar gibi değil daha ciddi sekilde örnegin gezenbilir uyeleri ile baslayıp bu işi ciddiye alıcak üyeler ile daha sonrasında kardeş forumlardan destek alarak ciddi bir nufusa ulastıktan sonra kanallarla iletişime gecip yapılmalı ve bir diger onemli konu bu gruba katılan üyelerin gercekten bu iş içerisinde aktif olarak bulunacak uyeler olmalı ki bizimde eylemlerimiz güçlü olsun

Bence başlangıç olarak tüm gezenbilir üyeleri, antenlerine (anteni olmayanlar aynaya) siyah 15 cm lik bir kurdela taksın. Hem trafikte birbirimizi tanırız(en azından ilk zamanlar) hemde uygulaması pratikte kolay bir protesto şekli olur. Basın sektöründe çalışan bir kaç arkadaşada zaman içinde haber yaptırılır.

cenkcc' Alıntı:
valla benım gıtmeye hiçmi hiç nıyetım yok genç kardesim giden varsa buyursun gıtsın
zamanındada gitmedik gitmeyeceğizde...
Büyük önderimizin şu sözleri kulağına küpe olsun derim''Geldikleri gibi gidecekler''

temennimiz o zatende bu adamların gitmeye hiç niyetleri yok 3 buçuk liralık akaryakıtın yüzde 18 kdvsini bana ver bu dünyaya kazık çakarım . tabiki vatanseverim terketmek istemem ama vatanımda sefil kalacağıma , gider daha yüksek hayat standartlarında yaşarım . ben istemezmiyim 240 litre yakıt alan aracımın benzin deposunu fullemeyi . zaten atalarımızın önderlerimizin sözleri kulağımıza küpede bu sözler düşmana karşı , karşımızdakilerde TÜRK bu ülke için kan dökmüş insanlar . öyle korna düdük fişek ışık işleri değil bunlar . ne oldu cumhuriyet yürüyüşlerine , varamadık dimi yürüyerek ?

Arkadaşlar, tekrar söylüyorum, bu derece büyük bir haksızlığın protestosu da büyük olmalı. Korna, ışık, kurdela vs. etkisiz, yapmamız gereken basiretsiz politikalarla canı yandı mı akaryakıta sarılanlara derslerini vermek. Bunun da en güzel biçimi tüketmemek, akaryakıt almamaktır. Bazılarımız için araç bir zorunluluk, fakat elimizden geldiğince araçlarımızı kullanmayıp devletin vergisini kesersek dikkatlerini çekebiliriz.

Unutmadan, TÜDEF yakında büyük çapta bir boykot başlatacak, bilgilerine ana sayfadan ulaşabilirsiniz. http://www.tudef.org.tr/index.php?aid=4

Ben TÜDEF'in protesto fotoğraflarını facebook sayfama koydum, hepinizinde aynı şeyi yapmasını rica ediyorum, bu tarihi duyurmalıyız.

af41ea00d6bd09f93f60a89f91c3b1ad.jpg

f6f8ee4312af5a7179da8f52f3f2b432.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri