Benim Yeni Aracım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CatRot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,565

Etiketler
Ynt: Benim Yeni Aracım :smiley:

Üstadım aracını güle güle kullan.

sizin 88 balgattan kepekliye sardıgında dikmen sapagında 3 e düşüyorsa klm de 33,5 kuruş yakar ve randımanı 4 x 4 dür.

Degilse onun nedenlerinede sonra deginiriz.

SERİ 3 109' Alıntı:

sizin 88 balgattan kepekliye sardıgında dikmen sapagında 3 e düşüyorsa klm de 33,5 kuruş yakar ve randımanı 4 x 4 dür.

Benim aracım 109'' sw buna da bir değerlendirme rica edelim :smiley:

SERİ 3 109' Alıntı:

abi İzmir sınarlarında da öyle kıyaslanacak bir yer var mı :smiley:

Üstat,

İzmir değilde, Aydın dan kıyaslama verebilirim. 109 sw olarak , onuda yarın yazıyım.

Yarın yorumlarınızı bekliyoruz öyleyse gerçi ben istanbuldayım ankara veya aydın işime yaramaz ama ne yapalım bir kıyas çıkarırım heralde :smiley: 109 sw için bekliyor olacağım...

SERİ 3 109' Alıntı:

Devirli girmek gerekir herhalde...
Denemedim ama...
Bu arada hesap benim araba için değil mi?

ben İzmir'de gece yol boşken 4. viteste İkiçeşmelik yokuşunu tırmanabiliyorum en sonuna vardım mı 3e düşüyorum :smiley: ,

şaka bir yana, eskiden çekişi daha iyiydi benim arabamın, en son gazcıya gittikten sonra adama çok yakıyor dediğimden sanırım sonrasında ne yaptıysa çekiş düşüklüğü oldu:smiley:

aracımda devir saati var, 1500-2500 devir aralığında kullanıyordum hep, o şekilde daha çok yakıyordu sanki, 2000 3000 devir aralığında gaza daha az basıyorum sizin aracınızda nasıl bu?

ozcour' Alıntı:
ben İzmir'de gece yol boşken 4. viteste İkiçeşmelik yokuşunu tırmanabiliyorum en sonuna vardım mı 3e düşüyorum :smiley: ,

şaka bir yana, eskiden çekişi daha iyiydi benim arabamın, en son gazcıya gittikten sonra adama çok yakıyor dediğimden sanırım sonrasında ne yaptıysa çekiş düşüklüğü oldu:smiley:

aracımda devir saati var, 1500-2500 devir aralığında kullanıyordum hep, o şekilde daha çok yakıyordu sanki, 2000 3000 devir aralığında gaza daha az basıyorum sizin aracınızda nasıl bu?

Özgür benim volvo'da da geçerli bu dediğin,
ne zaman 2000 devir altına düşürerek kullansam daha çok yakıyor farkediyorum
özellikle ankara yokuşlarında devrini aldırmadan vites atıp
sonra 2000 devir altına düşerse hem yakıyor hem çekmiyor..

Benzinli aracı 2000 altına düşürmemek lazım bence

Valla benim araç ne kadar gitmek isterse o kadar gidiyor öyle devirli kullanayım diye basmanın hiçbir anlamı olmuyor o gideceğinden fazla gitmiyor ne de olsa :smiley:

ben yiğitimi aldıgımda düzde güzel gidiyordu...rampada kesiliyordu... kompürosörü ölçtüm motoru bitmek üzere olan % 65 olur benimki %35 en fazla olanı haybeye gaz yakıyor anlayacagınız...kompile moyor yaptım...önceden kullanırken keyif alıyordum motoru yapınca şimdi zevk alıyorum...

gelelim sizin sorunlara ayarlardaki en ufak hata aracın hem çekişini düşürür hende yakıtı arttırır...

Sentinel' Alıntı:
Özgür benim volvo'da da geçerli bu dediğin,
ne zaman 2000 devir altına düşürerek kullansam daha çok yakıyor farkediyorum
özellikle ankara yokuşlarında devrini aldırmadan vites atıp
sonra 2000 devir altına düşerse hem yakıyor hem çekmiyor..

Benzinli aracı 2000 altına düşürmemek lazım bence

ben de 3 sene doluyor şimdi şimdi anlıyorum :smiley: 3000 lere çıkınca zarar verdiğimi düşünüyordum :smiley:

Benim aracın motorunun bitmek üzere veya kötü durumda olduğunu sanmıyorum ama yine de ölçtüreceğim ne olur ne olmaz. Motordan babam anlıyor biraz. Motor çok iyi çalışıyor gördüğümüz kadarıyla. Çok sessiz ve titreşimsiz. Ayrıca yağ da yakmıyor ama bilemiyorum araca adam akıllı bir bakım yapmamışlar 4 tekerleğin balatası da bitmişti yaptırdım arka tekerleklerin fren merkezleri de adam gibi çalışmıyordu onları da değiştirdik. ön fren merkezlerinin de tamir takımını değiştirdik. Benim tahminim yürür aksamda da sorunlar vardır. Sizce şehir içi minumum ve maksimum yakıt tüketimi nedir? Normal sorunu fazla olmayan bir araç için...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR