Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,052
Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

bir kaç kare daha...

1-IMG_1071.JPG

1-IMG_1070.JPG

1-IMG_1067.JPG

1-fotoğraf (3).JPG

1-fotoğraf (2).JPG

Etiketler

Çok güzel iyi günlerde kullanın Nevzat bey.
Eski model reimo ocakların üzerindeki kapak kullanılacağı zaman arkaya açılıp camdan gelecek rüzgara perdeleme yapardı,
sanırım sizin modelde yana dikine gömme kapaklı. Perde kapalıyken fotograftaki konumda ocağı kullanmak istediğinizde
yangın yada perdeye zarar riski sözkonusumudur?

Sevgili meslektaşım Nevzat Bey:karavanın bitmiş hali gercekten çok güzel olmuş .Allah güzel günlerde keyifle kullanmak nasip etsin selamlar

güngör' Alıntı:
Çok güzel iyi günlerde kullanın Nevzat bey.
Eski model reimo ocakların üzerindeki kapak kullanılacağı zaman arkaya açılıp camdan gelecek rüzgara perdeleme yapardı,
sanırım sizin modelde yana dikine gömme kapaklı. Perde kapalıyken fotograftaki konumda ocağı kullanmak istediğinizde
yangın yada perdeye zarar riski sözkonusumudur?

Levent abi,( samimiyetinize binaen abi diyorum umarım kusuruma bakmassınız), ocağın üstündeki kapak aynı zamanda masa. yani masayı kullanmadığınızda ocağın üstüne kapak gibi koyuyorsunuz. bu masayı koyacak yer açısından pratik bir çözüm ama dediğiniz gibi ocağı kullanırken dikkatli olmakta fayda var. en azından ocak açıkken yanındaki camı açmamak gerek. Bu gün denedim pek o kadar yakın bir mesafe yok ama ben genede tedbiri elden bırakmayıp ortaya portatif bir masa alıp bu masayıda oraya eski sistemde dediğiniz gibi arkaya doğru açılacak şekilde menteşeli monte edeyim nolur nolmaz Allah korusun.Uyarınızı dikkate alacağım çok sağolun.

mustafayetim' Alıntı:
Sevgili meslektaşım Nevzat Bey:karavanın bitmiş hali gercekten çok güzel olmuş .Allah güzel günlerde keyifle kullanmak nasip etsin selamlar

Teşekkürler Mustafa hocam, zaman yaklaşıyor rotada kesinleşen yerler varmı? Çok sıkıldık haziran gelsede çıksak yollara.selamlar.

Nevzat hocam Haziran 15 gibi yola çıkıyoruz .Yunanistan üzerinden İtalya yukarı çıkıp insburg ve fussen den başlayıp romantik strasse yukarıdan strasbourg üzerinden vin route isvicre üzerinden İtalya ya giriş ve dönüş olarak planlıyoruz .
Sizin yurt dışı rota belli oldumu ?

Nevzat bey , çok güzel ve kullanışlı olmuş.

Zaten bütün begenileriniz yansıtan ..özellikle gidip Almanyadan alıp getirip monte ettidiginiz parçalardı..

Güle güle kullanın..görüşmek dilegiyle..

Nevzat bey.
Karavanınız çok şık olmuş .
Sizlere mutluluk getırmesi dilegiyle iyi günlerde kullanın.
Selamlar.

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle... :smiley:

Cavid Sezen

Nevzat bey kusura bakmak haddimemi onurlandım,teşekkür ederim.
Benim karavanımda 25 cm yükseklikte aluminyum levhayı iki başlardan pimleyerek ocağın arkasındaki yuvaya oturacak
tasarım yapılmış işi bitince söküp ocağın üzerine bırakıyorum daha sonrada kapağı üzerine kapatıyorum. Pratik hafif ve
kullanışlı böylesi bir tasarımla mobilyalarınızın estetiğini bozmadan çözüm üretilebilir.

Nevzat Bey, karvanınız çok güzel oldu gerçekten. Güzel gezilerde güle güle kullanın. Bence masanın orjinalliğini bozmayın. Bazı nalburlarda satılan soba arkasına koymak için yapılmış amyant kaplamalı mukavvalar var. Ocak arkası için onları kullanabilirsiniz.

Evet mutlu son , güzel geziler Nevzat bey,hemen planlara başlamanızda bir o kadar güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR