Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,051

Etiketler

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Nevzat bey camperiniz çok cici ve şık olmuş, hayırlı uğurlu olsun. Siz ve aileniz, kazasız, belasız nice güzel geziler yapın. ;)

Nevzat bey, çok güzel olmuş, kazasız belasız mutlu gezilerde kullanmanızı dilerim.
Hoş görürseniz bir önerim olacak. Size en yakın ve kısa süreli (örneğin hafta sonu) gezide deneme yapmak, hemde açılış kurdelesini kesmek için ERDEK' bekleriz. Sizinle tanışmak ve ağırlamak bizede onur olur.
Çayımız,kahvemiz içilir, yemeğimiz yenir. Ne dersiniz??? Sevgi ve saygılarımla.

Güle güle kullanın Nevzat Bey. Aracınız harika görünüyor. Hakkını vereceğinize eminim.

dalgıç' Alıntı:
Nevzat bey, çok güzel olmuş, kazasız belasız mutlu gezilerde kullanmanızı dilerim.
Hoş görürseniz bir önerim olacak. Size en yakın ve kısa süreli (örneğin hafta sonu) gezide deneme yapmak, hemde açılış kurdelesini kesmek için ERDEK' bekleriz. Sizinle tanışmak ve ağırlamak bizede onur olur.
Çayımız,kahvemiz içilir, yemeğimiz yenir. Ne dersiniz??? Sevgi ve saygılarımla.

Abdi bey nazik davetinize çok teşekkürler. Ben Karacabey'de çalışıyorum size yakınım:smiley:( devlet hastanesi) arabanın malum ruhsat işlemleri henüz bitmediği için mecburen mayıs 11 i bekliyorum,ondan sonra tüm yollar bizim,elbette Erdek'e de geliriz.geçen sene T3 ümüz le Askeri kampın yanında şimdi adını hatırlamadığım kampta kalmıştık. Bende sizi Karacabey'den geçerken beklerim ,hastane ( b blok) yol kenarında bilirsiniz ,çay içer sohbet ederiz. selamlar.

teşekkürler sağolun,yarın bende gideceğim.durduğu yerde kıpırdayamamaktan aküsü bitmiş,çalıştırabilirsem alıp evin önüne getireceğim.detaylı fotoğraflarını çekerim. birde özelden bir çok soru geliyor topluca onlara burdan cevap vermek istiyorum.

Nevzat Bey Hayırlı olsun,
Ufak rötuşlarla, hayalinizdeki (Paylaştığınız resimlerdeki) görünümde bir karavana sahip olacağınızı düşünüyor, kazasız belasız mutlu ve sağlıklı geziler temenni ediyorum. Görüşmek üzere.

Ve son hali ..

IMG_1067.JPG

1-IMG_1081.JPG

1-IMG_1080.JPG

1-IMG_1076.JPG

1-IMG_1074.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR