Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,423

Etiketler

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Nevzat hocam ruhsatınız hayırlı olsun..

Avrupa gezisine kafanız rahat gideceksiniz...

Nevzat hocam
Hayırlı olsun . Güle - güle kullanın. Yeni gezileriniz ve yenı karavanınızla mutluluklar.

Nevzat bey hayırlı uğurlu olsun keyif içinde sağlık ve mutlulukla kullanın inşallah.

Yusuf bey;

Nevzat hocam planladıgı Avrupa gezisine çıktı galiba...

kaç gündür baglanmıyor..İyi geziler dileyelim kendsine .. ;D ;D

Eeee...şu rastlantıya bak... :D :D :D :D

Biz de 6-7 Haziran çıkıyoruz.20 gün.İpsala-Yunanistan......makedonya.......Bosna hersek- italya üzeri dönüş geri yunanistan olmak üzere..

Son VW buluşmasında Nevzat hocamla konuştuk gezi meselesini..İnşallah karşılaşırız... ;D

Daha çıkmadık. Nasip olursa 2 haziran günü teker dönmeye başlayacak. Şu aralar 1 ay olmayacağım için elimdeki hastaların işlerini bitirmeye çalışıyorum. Acayip yoğunum anlayacağınız. Bu yoğunluktan gezi için doğru dürüst bir planlama bile yapamadım, gene tamamen spontan rüzgarın nereye eserse oraya savrulduğumuz bir gezi olacak bu gidişle. İguemenitsa gemisinin 400 euro olduğunu görünce bazen Bulgaristan üzeri basıp gitsemmi diyorum ama korkuyorum da. Sağolsun meslektaşım Mustafa bey tüm Avrupa campinglerinin olduğu bir cd gönderdi laptopa kurdum en azından internet arama derdim olmadan camp yerlerini bulabileceğim. Kafam çok karışık bendemi biraz balkanlarda gezinip avrupaya doğru çıksam İsmail hocam sizin gibi? Neyse en önemli problem olan ruhsat işini hallettim ya gerisi kolay... Ne demişler ' kervan yolda düzelir' hele bir çıkalım yollara:smiley:

nevzat' Alıntı:
Sonunda karavan ruhsatımızıda bu gün itibarıyla aldık. 3+1 kişilik. Arka koltuk problemsiz geçti. Darısı olmayanların başına.

Super haber. Haydi iyi yolculuklar simdiden.

Her ikinize de hayırlı yolculuklar. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Kazasız, belasız, keyifle gezmeler diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR