yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bütün ücretler dahil 1850tl eberpacher d2 markası.Güle güle kullanın , bende ducatoya düşünüyorum , marka model ve (cihaz+takma ücreti = toplam ) kaç liraya maloldu .
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün ücretler dahil 1850tl eberpacher d2 markası.Güle güle kullanın , bende ducatoya düşünüyorum , marka model ve (cihaz+takma ücreti = toplam ) kaç liraya maloldu .
Teşekkürler...hayırlı olsun Yucel hocam gule gule kullan
size bu güney karavanın kullandığınız model için birkaç sorum olacak yanıtlayabilirmisiniz.
içten yanıtlarınız için teşekkür ederim........ Niyetiniz karavancılıksa güzel karavan ama sağa sola hava atmak istiyorsanız başka...
Selamlar...
Karavan solar sistemle 750 kg geliyor. Isı yalıtımı beyaz strafor çok iyi bir yalıtım değil ama idare eder. Karavan profil çelik iskeletli ve genel olarak ısı yalıtımı çok iyi değil. Ama bunun çok iyi olmasını beklemiyoruz zaten. Duş bölümünü aktif kullanıyorum su ile ilgili bir sıkıntı yok. İlerleyen günlerde sofben de takacağım. Genel olarak karavan size özel bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca salınım yapmıyor ama sürat yaparsanız, çeki aracınız çok hafif olursa, yol kaygan olursa yapabilir de. Ama şu ana kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Umarın cevaplayabilmişimdir. Niyetiniz karavancılıksa güzel karavan ama sağa sola hava atmak istiyorsanız başka...
Selamlar...