Benim Karavanim Hymer 55

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,475
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

insel hocam merdiven resimleri buyrun
selamlar

IMG_0805.JPG

IMG_0806.JPG

IMG_0807.JPG

IMG_0808.JPG

IMG_0809.JPG

Etiketler

Metin Abi tesekkurler. Baktigim tum 55lerde basamak tabandaki su kontrasından ayrılıyor zamanla. Benim de başıma geldi. En kısa zamanda bir demirci ile sasiye bağlantısını yaptırtacagım. Sevgiler.

İnsel hocam 1 ve 2 nolu resimler daha net kaynattırdığım lama net gözüküyor

Teşekkürler. Bunu yaptıracak kadıköy yakasında bir demirci arıyorum. Katkılarınızı bekliyorum.

Dün akşam sorunum halloldu. Her sıkıştığımda onca sıkışıklığına rağmen beni kıramayıp derdimi halleden dostum bu seferde imdadıma yetişti. Artık basamak eskisinden daha da sağlam oldu. Cengiz buradan da tekrardan çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba. Uzun suredir pek yazmıyordum. Birkac gun once şeytan durttu. Benim karavanın üzerindeki yerli tenteyi yeni aldığım tenteyle degistirdim. Yeni tenteyi buradan aldım. http://www.karavan-parcalari.com/
Bakalım beğenecek misiniz? :smiley:

IMG-20141126-WA0008.jpg

IMG-20141126-WA0009.jpg

Sanırım Atila Abi de almış bu tentelerden. Gule gule kullan Atila Abi.

Guzel valla. :smiley: 4. karavanım ve çok memnunum.
Darısı olmayanların başına.

Gerçekten hoş görünüyor.darısı başımıza

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR