Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,559
Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray

Selam Adil Bey Ali beyin anlatmak istediği karavanın arkasın da taşıyacağı motorsikleti ruhsata işli olması gerekir yoksam motorsiklet taşıyamaz onun içinde bunu çözmesi gerekir yoksam zor durumda kalır onun içinde ruhsatında motorsiklet aparatı taşıya bilir yazısı olması lazım Bilginize

Etiketler

Selam Adil Bey Ali Beyin anlatmak istediğ karavanın arkasında taşıyacağı motorsiklet aparatı taşıya bilir yazısı olması lazım ruhsata işli olması gerekir yoksam motorsiklet taşıyamaz onun içinde bunu çözmesi gerekir yoksam zor durumda kalır onun içinde ruhsatında motorsiklet aparatı taşıya bilir olması lazım Bilginize.

Beyazsaray'ın Ankara DOLLY karavanda yapımı sona erdi, evine yola çıktı ruhsatındaki kişi sayısı probleminin çözülmesini bekliyor.
Bu vesile ile Bülent usta ve ekibine sonsuz teşekkürl ederim. Bundan sonraki yaşantısında sağlık ve bol kazançlar dilerim.
Tüm karavancı ve doğa sever dostlarımızla bir gün yollarda karşılaşmak ve deneyimlerini dinleyip bir bardak sıcak içip dost sohbetleri yapmak üzere;
Esen kalın.
Yollarınız daima açık olsun.
ALİ YILMAZ.

Keyifli gezilerde kullanmanızı diliyor ,Bülent Usta'nın yeni paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz....
Kalın sağlıcakla

Ali bey karavanınızı keyifle ve mutlu günlerde kullanın. Selamlar

Ali bey karavanınızı sağlıkla, keyifle ve mutlu günlerde kullanın. Selamlar..

Ali kardeşim Karavanın çok güzel olmuş her şey yaşamak için Allah kazabela vermesin bir yerlerde karşılaşmak umuduyla .Saygılar

Ali bey aracınızı güle güle kullanın.Biryerlerde karşılaşmak umudu ile tekerinize taş değmesin.Bülent ustanında eline sağlık.

Ali ağabey hayırlı olsun sağlıktan kullanın, görüşmek üzere,

Selamlar Saygılar Turan.

Sevgili Ali,herşey gönlünce olsun.Sevgiler.

Ali Bey sağlıcakla, kazasız ve sorunsuz kullanın.
Bülent Ustanın ellerine sağlık.
Selamlar
Kenan YAMA

Ali bey, yeni karavanınızı kazasız belasız olarak sağlık ve mutluluk dolu günlerde keyif ile kullanmanızı dilerim..