Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Karavanımı henüz hala amacına uygun kullanma fırsatı bulamadım.
Hanım oğlanı bırakamayınca, kızım bana katılmayınca bir de hafta sonu misafirleri bastırınca İzmit gezisine de katılamadım.
Ama ilk fırsatta kullanmak üzere Decatlon'dan masa ve 4 koltuk aldım.
Umarım hepsini birlikte kullanacağız bir ara
bariscim' Alıntı:
Karavanımı henüz hala amacına uygun kullanma fırsatı bulamadım.
Hanım oğlanı bırakamayınca, kızım bana katılmayınca bir de hafta sonu misafirleri bastırınca İzmit gezisine de katılamadım.
Ama ilk fırsatta kullanmak üzere Decatlon'dan masa ve 4 koltuk aldım.
Umarım hepsini birlikte kullanacağız bir ara
Geçen ay Ankara'ya gittiğimde de Metro'da indirime girmiş toplumumuzun vazgeçilmezi portatif bir mangal (34.90TL) ile şezlong niyetine kullanmak üzere kampet (99TL) almıştım.
Aldığım marka kampetin resmi yok ama aşağıdaki gibi bir şey, renk lacivert...
bariscim' Alıntı:
Geçen ay Ankara'ya gittiğimde de Metro'da indirime girmiş toplumumuzun vazgeçilmezi portatif bir mangal (34.90TL) ile şezlong niyetine kullanmak üzere kampet (99TL) almıştım.
Aldığım marka kampetin resmi yok ama aşağıdaki gibi bir şey, renk lacivert...
Ankara benim doğduğum, büyüdüğüm, hem de okuduğum il. Ailemin bir yarısı, annem ve kardeşlerimden ikisi Ankara'dalar. Ara ara geliyorum doğal olarak.
Nazik davetiniz için teşekkürler, geldiğimde mutlaka uğramaya çalışacağım...
Alpaslan
Teşekkür ederim İlhan Bey,
Mangal zaten hep biz erkeklerin alanında olmuştur. Hanım ne zaman tembellik etmek isterse, bugün mangal yapsak der, bilir kimin sorumlu olduğunu
Öte yandan madem ben kullanacağım deyip seçimi de doğal olarak ben yaptım. Portatif oluşu oldukça güzel geldi bana da. Bir ara üzerindeki tel ızgara yerine de yolum düşerse Eminönü de köfteci ızgarası yaptırabilirsem çok daha kullanışlı olacak.
Selamlar...
Bugün hanımla yola çıkıp okuldan da oğlanı aldıktan sonra Kilyos tarafına Kısıkkaya'ya gittik. Aslında bizim eve çok uzak bir yer değil. Bu nedenle de bizim için kolayca ulaşılabilir bir mekan.
Ancak çevre kirliliği almış başını yürümüş. Bölgenin ziyaretçileri tüm atıklarını, sanki bilerek orayı kirletmeyi amaç edinmişçesine bırakmak zorunda hissetmişler kendilerini. Buna üzüldüm doğrusu. Keşke bir temizlik operasyonu olsa. İlk gönüllülerden biri olabilirim. Tek koşulum tekrarının engellenmesi olurdu...