Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,079
Ynt: Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde )

kokteknik' Alıntı:
anlaştık 04.04.2010 pazar 10:30 tokat meydandayım cb kanal 25 pmr 5.01 cep 5323234445 gelirlerse sivas off-road iki araç daha olabilir.
tamam bülent anlaştık benim cepte: 535 635 41 33

Etiketler

http://www.facebook.com/cevirgen?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=1359603105666

http://www.facebook.com/cevirgen?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=347073029926&ref=mf

Hayırlı ugurlu olsun,allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler.

İş meseleleri yüzünden epeydir foruma giremiyorum...
Ahmet hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun aracınız, kara bela çevreye rahatsızlık vermeye devam ediyor anlaşılan, gözler üzerinizdedir dikkatli olun aman nazar değmesin...herşey gönlünüzce olsun...

997799' Alıntı:
İş meseleleri yüzünden epeydir foruma giremiyorum...
Ahmet hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun aracınız, kara bela çevreye rahatsızlık vermeye devam ediyor anlaşılan, gözler üzerinizdedir dikkatli olun aman nazar değmesin...herşey gönlünüzce olsun...
oooo levent bey nerelerdesiniz yahu ;D
foruma yeniden dönmenize sevindim hoş geldiniz. siz forumda yokken baya ileri geri yaptım hakkınızda ( iyi olarak ama)
teşekkür ederim hayır dilekleriniz için nasipse kesecem bi kurban, yoksa göze gelecek, göze gelmese dile gelecek
görüşmek üzere hoşçakalın...

Ahmet hocam aramıza hoş geldiniz.Karabelanız hayırlı ve uğurlu yolunuz hep açık olsun.Aracınızı sitede tanımayan yok çok güzel bir araç levent in ellerine sağlık .Tokata sevgiler.

27istanbul27' Alıntı:
Ahmet hocam aramıza hoş geldiniz.Karabelanız hayırlı ve uğurlu yolunuz hep açık olsun.Aracınızı sitede tanımayan yok çok güzel bir araç levent in ellerine sağlık .Tokata sevgiler.
hoşbulduk, teşekkür ederim durmuş usta. bizdende antep'e sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri