Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,078
Ynt: Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde )

bak satacağıım zaman 'yok param yok, takas yapalım, yok kredi çekeyim, vade yaparmısın, veresiye olmazmı gibi sözler duymuyum... ;D ;D ;D. şaka şaka!! yok arkadaşım şimdilik tadını çıkarmayı düşünüyorum. inşallah sizede benimki kadar temiz bir makine düşerde alır ve sadece gazlarsınız. gerçi ben bunu levent beylede paylaştım sizede söylüyüm, ben bu aracı almadan önce inanın 4-5 tane zj'ye kullanarak baktım her birinde alt takımlarda problemler vardı. yaa saysam inanın ansiklopedi olur problemleri. ;D ve inanmıyacaksınız araç sahipleri arabalarına muhayyer diyorlar.... kimi kandıracaklarını sanıyorlar merak ediyorum doğrusu. herneyse hayırlısı neyse o olsun diyor saygılar sunuyorum.....

Etiketler

Ahmet bey merhaba
Evet sayfanin en altinda cikan yaziya gore ==>>
Veritabanı Hatası
Lütfen tekrar deneyin. Eğer tekrar hata mesajı alırsanız, bu hatayı yöneticiye bildirin.

forumun son sayfasi haric gorunmemesinin nedeni bu gorunuyor ..

sanirim sistemden kaynaklanan bir sorun var ... hemen yukarida isimleri gorunen moderatorlerden yardim istemek gerekiyor.. ben bir mesaj gonderiyorum ... takip ederiz beraberce ..
su sorun cozulsunde bende bi inceliym bakalim Kara Belayi .. :smiley:
selamlar

abi teşekkür ederim. ben bu işlerden fazla anlamadığım için sizden yardım istedim. ilginiz için teşekkürler. umarım kısa zamanda düzelir problem saygılar...

ahmetti' Alıntı:
abi teşekkür ederim. ben bu işlerden fazla anlamadığım için sizden yardım istedim. ilginiz için teşekkürler. umarım kısa zamanda düzelir problem saygılar...
Gunaydin .. "Teknik Admin" Sedat bey forumunuzdaki sorunu giderdi... Araciniz tekrar hayirli ugurlu olsun .. cok guzel gorunuyor masallah .. :smiley:
Artik ekliyelim sizi bizim gezinin asli listesine ::smiley:
Keyifli paylasimlar diliyorum..

teknik hatayı düzelttiğiniz için teşekkürler... yaz abi yaz allahtan bir mani keder çıkmadığı sürece ordayım...

ahmetti' Alıntı:
teknik hatayı düzelttiğiniz için teşekkürler... yaz abi yaz allahtan bir mani keder çıkmadığı sürece ordayım...
sevindim listeye ekliyecegim .. arac olarak Jeep mi yaziyoruz yoksa ozel tipmi ? birde tahminen aracta kac kisi olursunuz ?
Selam ..

pazar günü tokata gelip çamurlanacağımız (bu arada beraber tokat kebabı yiyebileceğimiz ) bir araç daha çıktı
tekrar hayırlı olsun

Off_Road' Alıntı:
sevindim listeye ekliyecegim .. arac olarak Jeep mi yaziyoruz yoksa ozel tipmi ? birde tahminen aracta kac kisi olursunuz ?
Selam ..
evet ertuğrul bey arabam jeep, belki tanırsınız çorumdaki levent ertürk'ün kara belası ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
pazar günü tokata gelip çamurlanacağımız (bu arada beraber tokat kebabı yiyebileceğimiz ) bir araç daha çıktı
tekrar hayırlı olsun
bülent bey ayıp ettiniz tokat kebabının lafımı olur. gelinde bi çamurlanalım o zaman ;D

Off_Road' Alıntı:
Selam ..
büyük ihtimalle tek tabanca olurum, ama belli olmaz co-pilotumuda alabilirim ;D

kokteknik' Alıntı:
bize çamur olsun bu pazar ordayım
Sivas-Tokat arasından birazcık daha uzak olsada gelin barı Bayramhacıya da bu hafta sonundaki bizim kesif ve parkur kesinlestirmeleri beraber yapalım :D ... cumartesinden bile gelmek isteseniz kalacak yerimiz sizin için uygun.. çadırada gerek yok

anlaştık 04.04.2010 pazar 10:30 tokat meydandayım cb kanal 25 pmr 5.01 cep 5323234445 gelirlerse sivas off-road iki araç daha olabilir.

Off_Road' Alıntı:
Sivas-Tokat arasından birazcık daha uzak olsada gelin barı Bayramhacıya da bu hafta sonundaki bizim kesif ve parkur kesinlestirmeleri beraber yapalım :D ... cumartesinden bile gelmek isteseniz kalacak yerimiz sizin için uygun.. çadırada gerek yok
ben bülent beyin yerinde olsam gelir önceden keşfederdim oraları, fakat bana uzak sayılır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri