Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet)
Forum üyemiz Özcan Bey'in (Bestamibey) 1997 model yüksek tavanlı T4 karavanını aldım. İçime sinerek aldım. Sağolsun Özcan Bey bayağı uğraşmış, ve full donanımlı yapmış. Özellikle elokrolüx buzdalabına bayıldım. Çok kısa sürede LPG modunda buz yapıyor. Tek eksiği vebasto onun haricinde benim için gerekli herşeyi var.
Teşekkürler Nevzat. T3 forumda da yazdım. İçim cız etmiyor değil. İkisini yanyana koyunca T3'ün havası daha bir başka. Duruşu daha bir sıcak. Ama T4'ün rahatlığı da ayrı.
Ah o bütçeler, bende imkanım olsa T3 ümü satmazdım. Hala fotoğraflarını gördüğümde içim cız ediyor. T3 ün bambaşka bir ruhu var. Bu yeni kasalarda melesef o ruh yok. İnsel hocamında kulakları çınlasın
T3'leri severim.
Aslinda Volkswagen Transporter'ın tüm serilerini çok severim.Elimden gelse başka araca binmem.Özellikle T4 leri yıllarca kullandım.Bazen günde 1000Km üzeri yaptığım olurdu ve yorulmazdım.Bunu T4 kullanımının ne kadar rahat olduğunu vurgulamak için belirtim.Bu yüzden karavan için bence T4 daha uygun.Üstelik iç hacmi daha kullanışlıdır.
T4 ile gönlünüzce kamp yapmanızı hayırlı ve uğurlu olmasını Allahtan dilerim.