Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 464
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,876

Etiketler

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet)

Forum üyemiz Özcan Bey'in (Bestamibey) 1997 model yüksek tavanlı T4 karavanını aldım. İçime sinerek aldım. Sağolsun Özcan Bey bayağı uğraşmış, ve full donanımlı yapmış. Özellikle elokrolüx buzdalabına bayıldım. Çok kısa sürede LPG modunda buz yapıyor. Tek eksiği vebasto onun haricinde benim için gerekli herşeyi var.

hayırlı olsun Hakan, anlattığının dışında bir gelişme olmuş, sevindim güle güle kullan

Hoş geldin, yeni aşk...Yeniler, İnsanın yaşama sevincini artırır...Mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle...

tango' Alıntı:
Hayırlı olsun Yılkı ya arkadaş gelmiş.
Sağol Tanju. Evet kamplarda yalnız kalmıyacaklar. İkiz gibi yan yana dururlar. Benimkine de bir ad bulmak lazım. Beyaz Güvercin mi desek acaba?

buralpdi' Alıntı:
hayırlı olsun Hakan, anlattığının dışında bir gelişme olmuş, sevindim güle güle kullan

Sağol Levent.

atiladi' Alıntı:
Hoş geldin, yeni aşk...Yeniler, İnsanın yaşama sevincini artırır...Mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle...
Teşekkürler Atilla Abi.

Hayırlı olsun yeni karavanınızı güzel günlerde kullanın. :smiley:

vw.california' Alıntı:
Hayırlı olsun yeni karavanınızı güzel günlerde kullanın. :smiley:

Teşekkür ederim.

nevzat' Alıntı:
Hayırlı olsun Hakan hocam; ama t3 ünden nasıl ayrılabileceksin merak ediyorum:smiley:

Teşekkürler Nevzat. T3 forumda da yazdım. İçim cız etmiyor değil. İkisini yanyana koyunca T3'ün havası daha bir başka. Duruşu daha bir sıcak. Ama T4'ün rahatlığı da ayrı.

Bütçem müsait olsa ikisini de elimde tutardım.

Ah o bütçeler, bende imkanım olsa T3 ümü satmazdım. Hala fotoğraflarını gördüğümde içim cız ediyor. T3 ün bambaşka bir ruhu var. Bu yeni kasalarda melesef o ruh yok. İnsel hocamında kulakları çınlasın:smiley:

Bütçe müsait olsa tosbağa'dan başlardım kapı önüne dizmeye :smiley: T4 de güzeldir, keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.

Özcan beyede Hakan sanada hayırlı olsun.

Pi 2010 geliyor diye düşünmeme bile fırsat tanımadın :D iyi günlerde kullan T4 iyidir.

Bestamibey' Alıntı:
Bütçe müsait olsa tosbağa'dan başlardım kapı önüne dizmeye :smiley: T4 de güzeldir, keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.

Teşekkürler Özcan Bey :smiley:

Mutlaka sende de bir "Cız" olmuştur :D

Teşekkürler Levent Abi.

Özcan Bey'in karavanı görünce Pi2010'u unutuverdim. Artık benim için uzun bir süre rafa kalkmıştır. Tabi 4x4 araçtan da vazgeçtim.

T3'leri severim.

Aslinda Volkswagen Transporter'ın tüm serilerini çok severim.Elimden gelse başka araca binmem.Özellikle T4 leri yıllarca kullandım.Bazen günde 1000Km üzeri yaptığım olurdu ve yorulmazdım.Bunu T4 kullanımının ne kadar rahat olduğunu vurgulamak için belirtim.Bu yüzden karavan için bence T4 daha uygun.Üstelik iç hacmi daha kullanışlıdır.

T4 ile gönlünüzce kamp yapmanızı hayırlı ve uğurlu olmasını Allahtan dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR