Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 464
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,884
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Murtezanın 2.yılı ise daha çiçeği burnunda demek.Nice gezilere.

Etiketler

Salih bey acele etmeyin nisanda orada olunca düzenlemeye çalışalım.Hiç olmazsa bahane ile tüm arkadaşları görmümş olurum.Malatya dayım.Şunun şurası 1200 km yol kaldı.))) ;)

Teşekkürler dostlarım, ağabeylerim.

Levent tahmin ediyorum ki dua ederken ikilemde kaldın :D ve sebebini anlıyorum. Uzun yıllar kullan desen olmaz, bir an önce sat kurtul desen olmaz :D sağlıklı ömür duanla işi yırtmışsın ;D

Neyse ben şöyle anlatayım. Murtaza benim ilk ve son motokaravanım olacak. En azından emekli olana kadar. Emekli derken kağıt üzerinde emeklilikten değil, gerçek anlamda emekli olmaktan, kızımla ilgili sorumlulukları bitirip, ekonomik sorunları tamamen çözümleyip, zamanımın bol olacağı, kenara çekilip dinleneceğim zamanlardan bahsediyorum. Allah nasip ederse inşallah. O zamanlar güzel bir ducato motokaravan alabilirim. Şimdiler için ise benim için tamamen gereksiz olduğu kanaatine vardım.

Gönlümde clio’yu satıp en fazla 3-4 yaşlarında düşük kilometreli dizel otomatik bir araç almak var. Bu aracın SUV bir araç olmasını istiyorum (mesela Suzuki Grand Vitara veya Nissan Qashqai), ya da MPV bir araç (mesela Citroen C4 Grand Picasso) olmadı bir station wagon araç (mesela Hyundai i30 SW veya Kia Cee’d SW) düşünüyorum. Böyle bir araç alısam araç üstü çadır yaptırmayı, T3’ü de satıp Pi 2010 almayı düşünüyorum. Çekme karavanla karavancılağa devam etmeyi düşünüyorum. Düşündüğüm bu araçların fiyat aralığı 35.000 – 65.000 TL dir. O yüzden şimdilik beklemedeyim. Kendimi fazla sıkıntıya düşürmeyeceğim bir zamanda almayı düşünüyorum. İşte o zamana kadar Murtaza ile devam diyorum. Bu bir yıl da olabilir beş yıl da olabilir. Şimdilik Murtaza ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ve onunla anın tadını çıkarmaya hafta sonu kırlara doğru küçük kaçamaklar yapmaya çalışıyorum. Bu küçük kaçamaklar beni mutlu ediyor. Ben Huxley’in sözünü benimseyen ve ona göre yaşayan birisiyim. Sözü merak edenler mesajın altında imza kısmında okuyabilir.

Murtaza’ya gelince, mekanik, motor, yürür, kaporta açısından sorunsuz, minimum masraflı bir araç. Kaporta ve taban sacı oldukça iyi durumda. Sadece eteklerde bazı sac birleşim yerlerinde pas kusma var. Yazın fırsat bulunca bunları yaptırmayı düşünüyorum. Umarım bu T3 yıllarca hizmet eder daha. Çünkü bu araçlar Türkiye’de oldukça az, değeri bilinmesi lazım. Bakımları düzgün yapılırsa, belki ilerde yeni sahipleri ile 50. yaşını da kutlar. VKOD en cicimiz şenliğinde Murteza’nın ilk sahiplerinden birisiyle tanışmıştım. Bu araç Almanya’dan Reimo karavan olarak gelmiş. Fiber tavanı ve tavan yatağı orjinal Reimo. İçerde orjinal reimo mobilyaları da varmış ama günümüze kadar korunamamış. O zamanlardan orijinal mobilya ve aksesuarından sadece lavabo ve dolabı, su deposu, çek yat, taban plakaları kalmış. Belki ilerde meraklı bir sahip bulur da Almanya’dan orijinal mobilyalarına kavuşur.

Saglıkla güle güle kullanın. Onemli olan yaptıgı iş bence ; sizin ihtiyaclarınızı karsılıyorsa gerisi teferruat.

Hasan

Hakan selamlar bana görede araç çok önemli değil o yada bu araç.Önemli olan seni senin istediğin amaca ulaştırması.Bizlerinde amacı fırsat buldukça doğada( hele birde aynı havayı solumayı seven dostlar varsa değme keyfine)olmak o havayı solumak.Keyifli günler dilerim.

aslanahmet' Alıntı:
Teşekkürler dostlarım, ağabeylerim.

Levent tahmin ediyorum ki dua ederken ikilemde kaldın :D ve sebebini anlıyorum. Uzun yıllar kullan desen olmaz, bir an önce sat kurtul desen olmaz :D sağlıklı ömür duanla işi yırtmışsın ;D

Hakan, iyi özetlemişsin
en kısa zamanda hayallerine kavuşmanı dileyen biriyim ve bunu başaracağına inanıyorum,
selamlar

22, 23 Nisanda benim de izin almam imkansız gibi. Program yattı yani.

Neyse Hafta sonu programlarına bakalım :D bizi hafta sonları paklar ;D

Bu hafta sonu için VKOD etkinliğini düşünüyorum.

http://www.vkod.org.tr/forum/

aslanahmet' Alıntı:
:D bizi hafta sonları paklar ;D

http://www.vkod.org.tr/forum/

Biz cumartesi akşam gelme düşüncesindeyiz, çitin öbür tarafından takılırız artık. :'(

toffy' Alıntı:
.... , çitin öbür tarafından takılırız artık. :'(

Gerek yok Gökhan.
Aracını böyle bir çadırla kamufle ederiz ;D

Sen iyisimi Ford Ka ile gel :D

VW1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR