Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 464
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,884
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Değerli arkadaşım,garip olan ben 1994,2005 yıllarında Bursa da yaşadım.İki kere otellere çıktım.Kirazlı yaylaya çok çıktım.Demek ki karavanı olan çok öğreniyor.Tabi yaşın önemi de var.Sevgiler.Bu arada vebostanın parası bugün ödendi.

Etiketler

Değerli Aslan Ahmet,O kadar güzel tarif etmişiniz ki,karavanım biter bitmez oradayım.Teşekkür ediyorum.Bu arada takip ediloyosun.Sevgiler bizden.

Adil bey ısıtıcınız.hayırlı uğurlu olsun:Kuzu yaylası konusunda da Ahmet beyle aynı yeri tarif etmedik sanırım.Bizim bildiğimiz aslında kuzu yaylama yaylası deriz ve otellerden antenlere çıkarken antenlere gelmeden soldaki geniş alan olan yer.

seyyah54' Alıntı:
Adil bey ısıtıcınız.hayırlı uğurlu olsun:Kuzu yaylası konusunda da Ahmet beyle aynı yeri tarif etmedik sanırım.Bizim bildiğimiz aslında kuzu yaylama yaylası deriz ve otellerden antenlere çıkarken antenlere gelmeden soldaki geniş alan olan yer.
Orasını karşıdan gördüm gibi.En iyisi karavanı çabuk bitirip,vebostayı denemek.Sevgiler bizden.

Kuzuyayla dönüş yolunda, rampa inerken Tayfun'un çektiği fotoğraf. Hoşuma gitti, buraya da yüklüyorum. Arkadan gelen de Gökhan.

555897_10151419155317243_1769383020_n (1).jpg

Bu fotoğrafları, facebook'u olmayan, ısrarlarıma rağmen edinmeyen ve Tayfun'un sayfasında bu güzel fotoğrafları göremeyen Gökhan için yüklüyorum ;D

600720_10151419153587243_43487075_n.jpg

183914_10151419152562243_757634591_n.jpg

222606_10151419153042243_110997856_n.jpg

308048_10151419152487243_1920223451_n.jpg

485288_10151419150852243_78647264_n.jpg

Hay üstad be :D , ellerin dert görmesin , bak ne güzel oldu :D .

Adil05' Alıntı:
Karda yürürken eller cepten çıkmalı.Madem üşüyorsunuz kar olan yerde işiniz ne? Şaka bir yana ortam çok güzel görünüyor.Selamlar.

Adil bey, yerde yaklaşık 1m kalınlığında kar vardı. Düşsek bile kafa göz yarmazdık :D

aslanahmet' Alıntı:
Adil bey, yerde yaklaşık 1m kalınlığında kar vardı. Düşsek bile kafa göz yarmazdık :D

kafa üstü düşünce ellerini çıkarayım derken boğulurdun sadece ;D

aslanahmet' Alıntı:
Bu gün T3'ümle olan birlikteliğimin 2. yılını doldurdum.

Birlikteliğiniz nice yıllara ve yerlere dilediğinizce devamlı olsun dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR