Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 464
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,887
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Uğraşmayın Murteza'nan. :mad:

Murteza, amaç değil araçtır ; sahibini, kamplara götürür, getirir, doyurur,rahatlatır, uyutur ve üşütmez.

Murteza, can'dır. ;D

Etiketler

Murtaza ile nice nice gezilere.....

Bu akşam, penceremden otopark görüntüsü

DSCF3395.JPG

Murtaza adına üzülmedim desem yalan olur neden bu kadar acımasızsınız bilirsiniz o size ne güzel günler yaşatmıştı ahde vefa var dimi neyse şaka şaka mazallah kar baya var daha Kayseride tık yok ama erciyes 1m gecti...

Tugay Bey, karı çok severim. Görüntüsü beni çok mutlu eder. Hele pencerede sıcak kaloriferin yanında hele de elimde sıcak bir fincan salep varsa, değme seyrin keyfine :D Ben mutluysam Murtaza da mutludur ;D

Mutluluk olayında Bende tam tersi

Benim murtazanın jantlar orjinal ama bu jantların orjinalinde resimdeki gibi çelik kapakları da var ki benimkinde bu kapaklar yoktu. Yerine plastik kapak takmışlardı. 4 adet çıkma temiz orjinal bu kapaklardan buldum. Jantlarıyla beraber satılıyordu. Jantlarıyla beraber bu kapakları aldım. Jantlar da benimkinden düzgün. 2 tane de Lassa kış lastiği aldım. hafta sonu bunları T3'üme taktıracağım. Arkalar için daha önceden aldığım 4 mevsim lastiklerini de öne taktıracağım. Ondan sonra kar kampları beni bekliyor ;D

jant.jpg

Tanju Bey, Özgür Bey teşekkürler.

Evet bulmak zor ve fiyatları fahiş arttı.

Ben ikinci el buldum ve aldım. Sadece 300 km kadar kullanılmış, yepyeni duruyordu. İkisini 250 TL den aldım.

Bu ara ocağıda yeniledim. Eskisi koku yapıyordu, gaz kaçırıyordu. Karaköy'de ki tekne malzemeleri satan dükkanları gezdim. En ucuz 250 TL ye İtalyan malı Can marka marin tipi ocak buldum. Pahalı geldi ve beğenmedim, almaktan vazgeçtim. Koçtaşta 255 TL ye güzel ikili ocak bulmuştum. O da tezgahıma büyük geliyordu. Sonunda yine gittim kalitesini ispatlamış Nurgaz marka (Aygaz'ın ürünlerini yapan firma) tekli set üstü ocağını 25 TL ye aldım. Ocağa vereceğim parayla lastik almış oldum ;D Jantları da 150 TL den aldım.

Cumartesi günü de 90 amper derin deşarj özellikli Mutlu marka marin tip akü alacağım. 220 TL den buldum. Hem yaşam aküsü olarak kullanılabiliyor hem de yeri geldiğinde starter olarak da kullanılabiliyormuş. Deneyecez bakalım.

Hakan hayırlı olsun, murtaza sevinçlidir herhalde, yeni ocak yeni ayakkabılar ;)

Sonunda aku aliyorsun da ben goremeyecegim. Ban yetismedi. Su egzostun da yerini ddegistir ihmal etme. Gule gule kullan. Kiymetini bil.

Levent teşekkürler

insel' Alıntı:
Sonunda aku aliyorsun da ben goremeyecegim. Ban yetismedi. Su egzostun da yerini ddegistir ihmal etme. Gule gule kullan. Kiymetini bil.

İnsel, beraber gideriz kamplara, görürsün. Misafirlerim için karvanımda her daim çadırım var ;D

Isıtıcının egzosunu da çözüyorum. Onu da görürsün ;)

İşte mutluluğun fotoğrafı. Arkadaşımın cep telefonuyla çektiği fotoğraf bunu belgeliyor.

Atlamışız Murtaza'ya çekmiş Maltepe Sahiline. Çay, kahve, çerez yanında sohbet :smiley: Akşamı etmişiz. Acıkınca yapmışız pastırmalı yumurta. Afiyetle mideye indirmişiz ;D

image.jpeg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR