gunozkolayli' Alıntı:Hakan Bey İzmirden selamlar sevgiler. Yeni karavanınız hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Kazasız belasız sürüşler ve güzel kamplar diliyorum.
Yeni emekli olan ve karavancı arkadaşların arasına yeni katılan birisiyim. Yaklaşık 1 yıldır arkadaşlarımla bu kültürü öğrenmeye çalışıyorum. İzninizle satmakta olduğunuz t3 e diğer adıyla Murteza'ya talibim. Eşim ve oğlumla beraber bizde güzel Ülkemizi gezmek ve karavan kültürünü öğrenmek istiyoruz. Bu araçla başlamak doğru olurmu bilmiyorum ama yazdıklarınızı bir nefesde okudum ve benim gönlüme ve keseme yakın olduğunu hissettim. Bu arada birçok Volkswagenci arkadaşımda olduğu için onlarında teşviki ve sempatisiyle araca ısındım. Sahibinden.com da yazdıklarınızı okudum, telefonla siza arıyorum ama cepten ulaşamıyorum. Eğer fırsatınız olur ararsanız veya mail gönderirseniz, müsait olduğunuzda konuşmak ve anlaşmak isterim.
Cep telefonum 0.555.3194935. Saygılarımla ve iyi günler dileklerimle.....
Teşekkürler Arif Abi.Arif Hüküm' Alıntı:Hakan abi, hayırlı olsun.Güzel günler geçirmeni dilerim.
Teşekkürler Ferhatfsirin' Alıntı:Aaaa burada neler olmuş böyle.
Güle güle kullan Hakan. Hayırlı olsun.
Teşekkürler.mhmtabi' Alıntı:Hayırlı olsun, gönlünüzce gezmenizi dilerim.
Günöz Bey, teşekkür ederim. Dünden beri internete girmemediğimden farkedemedim. Bu akşam siz yeniden arayınca anca farkedip internete girdim. Detaylar telefonda konuştuğumuz gibi. Yarın T3'ün muayenesi doluyor. TUV'den yarına randevu aldım. Muayenesini yaptıracağım. Yarın akşam sizi arayacağım. Zaten anlaştık gibi. İyi günler.gunozkolayli' Alıntı:Hakan Bey İzmirden selamlar sevgiler. Yeni karavanınız hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Kazasız belasız sürüşler ve güzel kamplar diliyorum.
Yeni emekli olan ve karavancı arkadaşların arasına yeni katılan birisiyim. Yaklaşık 1 yıldır arkadaşlarımla bu kültürü öğrenmeye çalışıyorum. İzninizle satmakta olduğunuz t3 e diğer adıyla Murteza'ya talibim. Eşim ve oğlumla beraber bizde güzel Ülkemizi gezmek ve karavan kültürünü öğrenmek istiyoruz. Bu araçla başlamak doğru olurmu bilmiyorum ama yazdıklarınızı bir nefesde okudum ve benim gönlüme ve keseme yakın olduğunu hissettim. Bu arada birçok Volkswagenci arkadaşımda olduğu için onlarında teşviki ve sempatisiyle araca ısındım. Sahibinden.com da yazdıklarınızı okudum, telefonla siza arıyorum ama cepten ulaşamıyorum. Eğer fırsatınız olur ararsanız veya mail gönderirseniz, müsait olduğunuzda konuşmak ve anlaşmak isterim.
Cep telefonum 0.555.3194935. Saygılarımla ve iyi günler dileklerimle.....
Doğru teşhisinsel' Alıntı:Bu t3 birkere aksirmadi tiiksirmadi teklemedi. Bu nedenle içiniz rahat olsun.
Haklısın Levent. Bir ara clio'yu satışa çıkarmıştım. Bu kadar arayan olmamıştı. Arayanlar çok ama hep İstanbul dışındanburalpdi' Alıntı:aracın motoru çok güzel, önemli olan da bence motoru,
ufak tefek kusurlarda her karavanda var,
bence fazla beklemez bu araç hemen satılır
Teşekkürler Erden Abi. Avatar resminden gördüğüm kadarıyla sen de karavanı yenilemişsin Abi. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. T4'ünü de sahibinden.com'da gördüm.erdenbay' Alıntı:Hakan, hayırlı olsun. Çıtayı yükseltmek, yeni heyecan ve mutluluk demek.
Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim...