Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 464
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,876
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet)

Ahmet bey , güle güle kullanın. Yeni araç yeni başlığı hakediyor bence ;)

Selamlar

Hasan

Etiketler

Teşekkürler Hasan Bey.

T4 ile gezilere falan başlayınca, kısa gezilerin, kampların fotoğraflarını gösterir bir başlık açarım.

t3 sb.jpg

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
Kenan YAMA

Hakan Bey İzmirden selamlar sevgiler. Yeni karavanınız hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Kazasız belasız sürüşler ve güzel kamplar diliyorum.
Yeni emekli olan ve karavancı arkadaşların arasına yeni katılan birisiyim. Yaklaşık 1 yıldır arkadaşlarımla bu kültürü öğrenmeye çalışıyorum. İzninizle satmakta olduğunuz t3 e diğer adıyla Murteza'ya talibim. Eşim ve oğlumla beraber bizde güzel Ülkemizi gezmek ve karavan kültürünü öğrenmek istiyoruz. Bu araçla başlamak doğru olurmu bilmiyorum ama yazdıklarınızı bir nefesde okudum ve benim gönlüme ve keseme yakın olduğunu hissettim. Bu arada birçok Volkswagenci arkadaşımda olduğu için onlarında teşviki ve sempatisiyle araca ısındım. Sahibinden.com da yazdıklarınızı okudum, telefonla siza arıyorum ama cepten ulaşamıyorum. Eğer fırsatınız olur ararsanız veya mail gönderirseniz, müsait olduğunuzda konuşmak ve anlaşmak isterim.
Cep telefonum 0.555.3194935. Saygılarımla ve iyi günler dileklerimle.....

Bu t3 birkere aksirmadi tiiksirmadi teklemedi. Bu nedenle içiniz rahat olsun.

gunozkolayli' Alıntı:
Hakan Bey İzmirden selamlar sevgiler. Yeni karavanınız hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Kazasız belasız sürüşler ve güzel kamplar diliyorum.
Yeni emekli olan ve karavancı arkadaşların arasına yeni katılan birisiyim. Yaklaşık 1 yıldır arkadaşlarımla bu kültürü öğrenmeye çalışıyorum. İzninizle satmakta olduğunuz t3 e diğer adıyla Murteza'ya talibim. Eşim ve oğlumla beraber bizde güzel Ülkemizi gezmek ve karavan kültürünü öğrenmek istiyoruz. Bu araçla başlamak doğru olurmu bilmiyorum ama yazdıklarınızı bir nefesde okudum ve benim gönlüme ve keseme yakın olduğunu hissettim. Bu arada birçok Volkswagenci arkadaşımda olduğu için onlarında teşviki ve sempatisiyle araca ısındım. Sahibinden.com da yazdıklarınızı okudum, telefonla siza arıyorum ama cepten ulaşamıyorum. Eğer fırsatınız olur ararsanız veya mail gönderirseniz, müsait olduğunuzda konuşmak ve anlaşmak isterim.

aracın motoru çok güzel, önemli olan da bence motoru,
ufak tefek kusurlarda her karavanda var,
bence fazla beklemez bu araç hemen satılır

Hakan, hayırlı olsun. Çıtayı yükseltmek, yeni heyecan ve mutluluk demek.
Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim...

Arif Hüküm' Alıntı:
Hakan abi, hayırlı olsun.Güzel günler geçirmeni dilerim.
Teşekkürler Arif Abi.

fsirin' Alıntı:
Aaaa burada neler olmuş böyle. :eek:

Güle güle kullan Hakan. Hayırlı olsun. :smiley:
Teşekkürler Ferhat
mhmtabi' Alıntı:
Hayırlı olsun, gönlünüzce gezmenizi dilerim.
Teşekkürler.
gunozkolayli' Alıntı:
Günöz Bey, teşekkür ederim. Dünden beri internete girmemediğimden farkedemedim. Bu akşam siz yeniden arayınca anca farkedip internete girdim. Detaylar telefonda konuştuğumuz gibi. Yarın T3'ün muayenesi doluyor. TUV'den yarına randevu aldım. Muayenesini yaptıracağım. Yarın akşam sizi arayacağım. Zaten anlaştık gibi. İyi günler.
insel' Alıntı:
Bu t3 birkere aksirmadi tiiksirmadi teklemedi. Bu nedenle içiniz rahat olsun.
Doğru teşhis :D

buralpdi' Alıntı:
aracın motoru çok güzel, önemli olan da bence motoru,
ufak tefek kusurlarda her karavanda var,
bence fazla beklemez bu araç hemen satılır
Haklısın Levent. Bir ara clio'yu satışa çıkarmıştım. Bu kadar arayan olmamıştı. Arayanlar çok ama hep İstanbul dışından :D
erdenbay' Alıntı:
Hakan, hayırlı olsun. Çıtayı yükseltmek, yeni heyecan ve mutluluk demek.
Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim...
Teşekkürler Erden Abi. Avatar resminden gördüğüm kadarıyla sen de karavanı yenilemişsin Abi. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. T4'ünü de sahibinden.com'da gördüm.

Murtaza bugün TÜV muayenesine girdi. El freninden dolayı sınıfta kaldı :( tek teker tutuyormuş, diğeri az tutuyormuş. Bu yüzden farkına varmamışım. Akşam tamircime götürdüm. Teli değişmesi gerekebilirmiş. O yüzden tamircide bıraktım. Tamirden sonra bilgisayarda test yaptırdıktan sonra teslim edecekler. Tekrar randevu, tekrar muayene, :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR