Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 464
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,893

Etiketler

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Murtaza, bizim kızın bizim T3'e verdiği isim. Daha ilk aldığımızda ismini koymuştu ama henüz yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışıyorum :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Bayramın 2. ve 3. günü oradaydık. Bir gece kaldık. Yeni çekme karavanını alan bir aile dostumuz ailenin karavanını kutladık.

Fotoğrafları ekteki linkten görebilirsiniz.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150388260233864.372888.655833863&type=1&l=2383d0b883

face de resimlere bakdım şahane görüntüler ellerine sağlık

Fotoğrafları ekteki linkten görebilirsiniz.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150388260233864.372888.655833863&type=1&l=2383d0b883
[/quote]

Kanarya Hakan Hocam fotoğraflar çok güzel..

Bayramın 3. günü Eskişehir'den dönerken belki dedim, sonra da bir de orada değilseler, gir, geri dön uzun iş dedim ve direk eve geldim.

Belki dememek lazımmış. Poyrazlara uğramadığıma üzüldüm.

Dün Murtezanın ayakkabılarını yeniledim :smiley: Arka iki lastiği yenileri ile değiştirdim. Önler zaten yeni idi.

Teşekkürler Yusuf. Sırada akü var. Ardından Porta-poti için kutu ve ikili koltuk. Ardından fiber tavanın içten boyanması. Ardından arkaya tavana bir dolap. Ardından koltuk döşemelerinin ve perdelerin değişmesi. Ardından 12 volt kompresörlü buzdolabı, güneş paneli ve jel akü. Ve en son olarak da zihni sinir bir projem var. Yani çooook işim var :smiley: Tabii bu işleri, bütçesel ve zaman sorunundan dolayı yukarıda yazdığım sırayla, zamana yayarak yapmayı düşünüyorum.

Zihni sinir projem de şu. Benim fiber tavanda kocaman bir cam var. Onu söküp yerine pop-up tavan yaptırmayı düşünüyorum. Böylece üst kat daha geniş ferah ve havadar olacak. Hatta üst katta bağdaş kurulup oturulabilecek bile.

aslanahmet' Alıntı:
Teşekkürler Yusuf. Sırada akü var. Ardından Porta-poti için kutu ve ikili koltuk. Ardından fiber tavanın içten boyanması. Ardından arkaya tavana bir dolap. Ardından koltuk döşemelerinin ve perdelerin değişmesi. Ardından 12 volt kompresörlü buzdolabı, güneş paneli ve jel akü. Ve en son olarak da zihni sinir bir projem var. Tabii bu işleri, bütçesel ve zaman sorunundan dolayı yukarıda yazdığım sırayla, zamana yayarak yapmayı düşünüyorum.

Zihni sinir projem de şu. Benim fiber tavanda kocaman bir cam var. Onu söküp yerine pop-up tavan yaptırmayı düşünüyorum. Böylece üst kat daha geniş ferah ve havadar olacak. Hatta üst katta bağdaş kurulup oturulabilecek bile.

Şimdiden kolay gelsin. :smiley:

Bunlar da yapıldı mı konfor düzeyi de şahane olacak demektir ama en zorunu yani kamperi satın alarak zaten atlamıştı Hakan Bey. Ekleme, düzeltme ve makyaj nasılsa yavaş yavaş olur. ;)

Cavid Sezen

aslanahmet' Alıntı:
Teşekkürler Yusuf. Sırada akü var. Ardından Porta-poti için kutu ve ikili koltuk. Ardından fiber tavanın içten boyanması. Ardından arkaya tavana bir dolap. Ardından koltuk döşemelerinin ve perdelerin değişmesi. Ardından 12 volt kompresörlü buzdolabı, güneş paneli ve jel akü. Ve en son olarak da zihni sinir bir projem var. Yani çooook işim var :smiley: Tabii bu işleri, bütçesel ve zaman sorunundan dolayı yukarıda yazdığım sırayla, zamana yayarak yapmayı düşünüyorum.

Hakan kaşınmaya başlamışsın, yeni ayakkabılar, jel aküler, bu yaza gezme projeleri var galiba ;)

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Güzel güzel, daha çok kamp yapılacak gibi gözüküyor.

Yani çooook işim var
smiley.gif

Karavan da iş bitecek diye beklersen, daha çoook beklersin... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR