aslanahmet
Zirve
Salı günü noter satışından sonra yağışlı bir havada sıkıntılı bir yolculuktan sonra kamperimi eve getirmiştim. O gün acemilikten olsa gerek yolculuk bana sıkıntılı gelmişti. Bu gün güneşli bir havada aracımı çalıştırıp benzinciye gittim. Mazot alıp, su deposunu doldurdum, dışını yıkattım. Kullanımı bu gün bana bayağı keyif verdi. Alıştıkça daha da keyif verecek gibi. Evet yolda biraz hantal kalıyor ama zaten gezi amaçlı yolculuklarda acelemiz olmayacak.
Kamperim, 1980 model T3 Tip Volkswagen Transporter. 1.6 Dizel motor var. Üzerinde orjinal yataklı yüksek tavan var. Toplam 4 kişilik yatma kapasiteli. Bir küçük mutfak tezgahı, lavabo, musluk, 12/220 volt buzdolabı, kap kacak dolabı, invertör mevcut. Ocak yok. Set üstü bir ocak monte edeceğim. Ayrıca teknelerde kullanılan dizel yerli malı kaloriferi var. Yaşam Aküsü yeri var ama aküsü yok. Eksiklerini öncelik sırasına göre yavaş yavaş yapacağım.
Bu gün çektiğim dış görünüş fotoğraflardan bir kaçı
Kamperim, 1980 model T3 Tip Volkswagen Transporter. 1.6 Dizel motor var. Üzerinde orjinal yataklı yüksek tavan var. Toplam 4 kişilik yatma kapasiteli. Bir küçük mutfak tezgahı, lavabo, musluk, 12/220 volt buzdolabı, kap kacak dolabı, invertör mevcut. Ocak yok. Set üstü bir ocak monte edeceğim. Ayrıca teknelerde kullanılan dizel yerli malı kaloriferi var. Yaşam Aküsü yeri var ama aküsü yok. Eksiklerini öncelik sırasına göre yavaş yavaş yapacağım.
Bu gün çektiğim dış görünüş fotoğraflardan bir kaçı