Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,555
Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Aman, birde menteşe üstü bağlantının, yakın plan resmi unutulmasın !
 

Etiketler
Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Oldukça kullanışlı olmuş,Merak ettiğim bir konu:bisiklet taşıma aparatını ruhsata işletmek gerekiyormu?
 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

karaali71' Alıntı:
Oldukça kullanışlı olmuş,Merak ettiğim bir konu:bisiklet taşıma aparatını ruhsata işletmek gerekiyormu?
Sn. karaali 71 bildiğim kadarıyla gerekmiyor. Bisiklet taşıyıcıyı karavanın donanımlarından biri olarak kabul ediyorlar. Aynı şekilde karavan dışı bir çok araç değişik bisiklet taşıyıcılarıyla bisiklet taşıyorlar. Hatta port bagajlar, kayak taşıyıcıları vs gibi bir çok aparat araçlara monte ediliyor. Bu nedenle bir problem oluşturmayacaktır
 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Dostlar, bisiklet taşıyıcının eksik kalan fotoları...









 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Son foto benim dikkatsizliğimin sonucu bisiklet taşıyıcıyı elimden kaçırdım ve sol stop lambasını kırdım, bunun tekrarlamaması için tedbir almam gerekiyor. Fotolara devam...





 




Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Haşmet güle güle kullan, fikir süper
bu kadar güzel iş olunca nazar da değebiliyor
selamlar
 


Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

İyi günlerde kullanın Haşmet bey, çok pratik kullanışlı olmuş.

Ahmet beyede bir selam bizden, tebrik ederim.
 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Teşekkürler İlhan bey (emmi), Levent (Buralpdi), Bülent (mayıstos böcüğü ) ve Levent Güngör, bu hafta sonu test edip sonuçlarını sizlerle paylaşacağım. Ayrıca Ahmet Güngör'e de selamlarınızı iletiyorum
 



Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Dün bir süredir sorun olan karavanımın aküsünü değiştirdim. Varta I10-110 amp aküyü 400 liraya taktırdım. Şimdi sırada yüksek irtifada çalışmayan eberspacher d4 ısıtıcıma yüksek irtifa kiti taktırmaya geldi. Açsa ile görüştüm 218 € +kdv fiyatı varmış, Sömestr tatilinden önce taktırıyorum. (Davraz'da kayak tatili için gerekiyor )
 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Haşmet Bey,

Bisiklet taşıyıcınızı güle güle kullanın. Ayrıca akünüz de hayırlı olsun.

Selamlar İzmir'den..
 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

yugun' Alıntı:
Haşmet Bey,

Bisiklet taşıyıcınızı güle güle kullanın. Ayrıca akünüz de hayırlı olsun.

Selamlar İzmir'den..
Yücel bey teşekkürler
 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''


Yazın gezilerde ihtiyaç duyduğumuz bir çok şeyin yapımını kışa bırakıyoruz, hepimiz.. Bizim de 4 adet olan akülerimiz, önce 3e, sonra 2 ye indi.. Şimdi o iki de veriştirdi... Kısaca çoook iş var yapılacak, çoookk..
2009 da yapılan bisiklet-motosiklet taşıyıcımız da hala boş... Hangisine daha çok ihtiyacımız olduğuna bunca yıldır, karar veremedik... ??? ???

Akünüzü de, bisikletliğinizi de güle güle kullanın...
Güzel gezi yazılarınızı bekliyoruz...
Selamlar... sevgiler...
 

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Ülker abla, Yavuz abi sizlerin bu cevabını az bir gecikmeyle (yaklaşık 6 ay olmuş) ancak gördüm, gecikme için özür dilerim. Günlük yoğunluk içinde bazen gözden kaçabiliyor, affınıza sığınıyorum.
 



Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Sevgili karavan sevdalıları, karavanımda 15 gün önce bazı tadilatlar yaptırdım. Bunları sizinle paylaşmak istedim.
Öncelikle oturma grubunun koltuğunu aracın orjinal 2 kişilik koltuğuyla değiştirttim. Çünkü uzun yollarda orada oturan eşim ya da kızım rahtsız olan oturma grubundan dolayı bel ağrıları yaşıyorlardı. Ben de ergonomik olan orijinal koltuğunu kullanmaya karar verdim. Karavanın ilk yapıldığı zamandan beri garajımda muhafaza ettiğimbu koltuk da sonunda işe yaramış oldu.
İkinci değişiklik de oturma grubunun üstündeki havalandırma penceresinde yapıldı. Daha önce 40x40 fiamma havalandırma takılmıştı. Ama daha geniş, ferah ve şık olan 70x50 seitz havalandırma penceresini de hep beğenmiştik. Bu tadilat döneminde bu değişikliği de gerçekleştirdik.
Üçüncü ilavemiz yine oturma grubunun üzerine yapıldı. Daha önce biri masanın diğeriyse mutfak tezgahının üzerinde 2 adet Led lambamız vardı. Ama karavanla yaptığımız kış kamplarında bu ışıklar yeterli aydınlanma sağlamıyordu. Özellikle kitap okumak istediğimizde yetersiz kalıyordu. Bu sefer tavan penceresinden öne doğru uzanan ve daha güçlü ışık veren yeni bir Led lamba monte edildi.
Mutfak tezgahının altına bir bardaklık yapılmasını istemiştik. Bu da bir kaç ay önce monte edilmişti. Ama yine de istediğmiz fonksiyonellikte olmadı. Cam bardak kullanma sevdamız nedeniyle bu bardakları taşıyacak uygun yer arayışımızı alttaki büyük çekmeceye yaptırdığım bardaklık ile sonlandırdık. Ayrıca daha önce İKEA dan aldığımız bardaklığı da kadeh taşıma amaçlı olarak kullanıyoruz.
 

SON KONULAR - FORUM