Başarı dileklerini ve gönülen desteklerini paylaşan tüm dostlara teşekkür ederim. Şu an itibarıyla oğlumun sınavı bitti, eve geldik. Şimdi karnını doyurup, sınav sonuçlarını Tv.den takip edeceğiz.
Arkadaşlar aracımı aldığımda Aralık ayının başıydı," Mayıs gelsin de TÜV muayenesine katayım, sonra da yavaştan kolları sıvar icraata başlarım" diyordum. Bu gün bir den aklıma Nisan ayının ilk haftasını bitirdiğimiz geldi. İş-güçten zamanın nasıl akıp gittiğini anlayamamışım. Yani uzun lafın kısası gelecek ay kamperim için çalışmalara başlaya bilirim : : :
Arkadaşlar aracımı aldığımda Aralık ayının başıydı," Mayıs gelsin de TÜV muayenesine katayım, sonra da yavaştan kolları sıvar icraata başlarım" diyordum. Bu gün bir den aklıma Nisan ayının ilk haftasını bitirdiğimiz geldi. İş-güçten zamanın nasıl akıp gittiğini anlayamamışım. Yani uzun lafın kısası gelecek ay kamperim için çalışmalara başlaya bilirim : : :
Yapabileceğimiz bir şey varsa bildirmen yeter...
Tavsiyem kritik aksesuarları mutlaka en kalitelisinden seçmen, ocak, cam, havalandırma, buzdolabı gibi.
Umuyorum sonunda enfes bir karavana kavuşacaksın...
Yolun açık, şansın bol olsun...