Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,307
Akdeniz45' Alıntı:
Hasmet Bey, Kocaoglan`in planlari hosuma gitti. Yatak kismi benim karavana benziyor. Genisligi 120 cm ve arka kapiya 10 cm mesafede, ayni sizin planladiginiz gibi. Asagidaki resim satilik bir panelvan karavana ait. Ön koltuklar dönünce, hem yer kazanildigi gibi, görünüsü de güzel. Karavandaki calismalarinizi ve gezilerinizi merakla bekliyorum.

[attachment=3]
Selamlar, iyi aksamlar.

Hüseyin Sahin
Hüseyin bey sizi burada da aramızda görmek çok güzel. Kafamda projeler cirit atıyor. Her an yeni bir proje ile karşılaşıp fikirlerim değişebiliyor. Ama önümde başlamak için zaman var ve ben bu zamanı değerlendirip son kararımı vereceğim. :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler
Haşmet şimdi gördüm gamperin i desem inanırmısın bilmiyorum,kusura bakma.
Çok sevindim gerçekten ve benimde çok beğendiğim neredeyse almamıza ramak kalmış bir araçtı.Güzel günlerde binersin umarım.

mayıstosböce' Alıntı:
Haşmet şimdi gördüm gamperin i desem inanırmısın bilmiyorum,kusura bakma.
Çok sevindim gerçekten ve benimde çok beğendiğim neredeyse almamıza ramak kalmış bir araçtı.Güzel günlerde binersin umarım.
Bülent sorun değil, günlük koşuşturmalar içinde bazen siteye bile günlerce göz atamadığım oluyor. Sen bana ilk kampımızda bir CD hazırlarsın ben de seni affederim :D :D :D

drares' Alıntı:
Uğur bey paylaşımınız için teşekkür ederim. Adrıa çok güzel karavanlar yapıyor. Elimde Adria'nın 2006 yılı kataloğu var. Ayrıca Aralık ayında İzmir'de düzenlenen turizm fuarında İmaj karavan'ın imal ettiği yeni kasa Ducato karavanı Aydın Kestane beyin tanıtımıyla inceleme fırsatını yaşadım. Kesinlikle size katıllıyorum çok güzel üretim yapmışlar. Ah bir de fiyatları biraz daha uygun olsa ;) :D :D

Keşke fuardan haberim olsaydı. Aralıktan beri İzmir'e yakın bir yerdeyim. Aslında karavanların sergileneceği fuarları forumdan duyurabilsek yakında olanlar görebilir. (Forumda duyuruldu da ben görmediysem kusura bakmayın :smiley: )

astroshero' Alıntı:
Keşke fuardan haberim olsaydı. Aralıktan beri İzmir'e yakın bir yerdeyim. Aslında karavanların sergileneceği fuarları forumdan duyurabilsek yakında olanlar görebilir. (Forumda duyuruldu da ben görmediysem kusura bakmayın :smiley: )
Uğur bey ben de siteden öğrendim. Karavan bölümü/genel konular/Haberler-duyurular kısmında genellikle bilinen duyurular yapılıyor.
Ayrıca Gezginin dünyası/Etkinlikler bölümünde tüm gezenbilir etkinliklerinin duyurularını görebilirsiniz. :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet hocam, bahara hazırlanıyor musunuz? Yaş sınırını doldurana kadar idareten de olsa izolasyon, ufak tefek kamp malzemeleri, şişme yatak vs..? :smiley: ;)

Cem aslında izolasyon dışında ihtiyacım olan her şey elimde mevcut. Karavanı sattıktan sonra kampçılığa ara vermeyip zaman zaman çadırla kamplar yaptığımızdan tüm donanımız var. Arabanın izolasyonuna başlayabilirim ama Oğlum bu sene üniversite sınavına girecek. Bu nedenle bu bahar aylarında enerjimizi oğluma saklayıp sınav sonrasını beklemeyi düşünüyorum. Ama inan birşeyler yapmamak içimi yiyip bitiriyor :smiley: :smiley: :smiley:

Olsun, en azından 5 yaşını doldurduğunda tertemiz bir aracınız hazır olacak elinizde. Aradığınız zaman kolay kolay bulunmuyorlar. ;) Elinizde kamp malzemeniz varsa o haliyle de iş yapar kısa süreli kamplarda. :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Olsun, en azından 5 yaşını doldurduğunda tertemiz bir aracınız hazır olacak elinizde. Aradığınız zaman kolay kolay bulunmuyorlar. ;) Elinizde kamp malzemeniz varsa o haliyle de iş yapar kısa süreli kamplarda. :smiley:
Benim de planım kısa süreli kamplarda kullanabilmek...

Bu gün problemli olan aküyü değiştirdim. Geçen hafta sonunda yaptığımız Topçam baraj gölü gezisinde kısa bir süre açık kalan park lambaları nedeniyle araç çalışmamış, yokuş aşağı salıp vurdurarak çalıştırmıştım. Aynı sıkıntıyı bu gün öğle saatlerinde yeniden yaşayınca işi şansa bırakmamak kararı aldım. Önce servise danıştım. Akünün arızalı olduğuna kanaat getirdikten sonra Mutlu aküden 90 amper aküyü 170 liraya satın aldım.
O kadar parayı vermiş olmama rağmen içimde bir rahatlık hissi oluştu ;D ;D ;D (sanırım problemin çözülmüş olmasındandır)
Sonrasında eve gelip arabayı bir güzel temizledim. Pek de güzel oldu :smiley: :smiley: :smiley:

yaybek' Alıntı:
Abi yeni akünüz hayırlı olsun şansınıza bulunduğunuz yerde rampa varmış da iterek çalıştırabilmişsiniz.
Yusuf teşekkürler, rampa olmasa da tedbir amaçlı satın aldığım akü ara kablosu ve çelik çeki halatım yanımdaydı. Ama bunlara gerek kalmadan iterek çalıştırabildik. Tabii araç şu an sadece boş panelvan, karavan olup ağırlığı artınca itelemek daha zor olacak :(
Burada sizinle bir konuyu daha paylaşmak istiyorum, Benim aracın akü yeri şöför oturma yerinin önünde, ayaklarımın tam altına geliyor. Akü ara kablosunu aküye bağlamak için önce paspası, sonra üst kapağı, sonra da alt kapağı (6 tane civata ile kapatılmış) açmam gerekiyor. Bunun yerine motor etrafında bu bağlantıyı yapabileceğim başka bir yer var mı? (örneğin marş ya da şarj dinamosunun giriş bağlantısı gibi) ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri