fahrenayt11
Ana Kamp
Ynt: Benim de Cj'im Varmış !..
gercekten bir cj modelimi bu, bilen varmı hocalar
gercekten bir cj modelimi bu, bilen varmı hocalar
fahrenayt11' Alıntı:aracın hikayesinide anlatayım, bu aracı izmirde enistemin garajında duruyordu, bir zamanlar suleyman demirele hediye edilmis, sonara nasılsa enistem almıs ama fazla kullanılmamıs, zaten boyle eski araclarlada fazla isi olmaz, izmirde tadilat yaptırınca arac gozune battı, gondereyim ilceye binsinler dedi, 3-4 sene once buraya geldi, kamyondan indirince dayımla amcam deposunu doldurup daga bayıra gezmeye gittiler, yolda benzin bitmis, sonradan bana anlattılar artık kac saat gezmislerse, amcamın oglundan benzin istiyorlar, o benzini goturuyor tabi o zamanlar buradaki ilcemizde lpg yoktu, onlar gelincede garaja bir koyuyoruz aracı hala orada yatıyor, bugun kontak anahtarını cevirdim ses seda yok, akusu falan bitmis, artık bir aku taksam calısırır gibime geliyor, bu arada halamı ve dayımı aradım (hepsi almanyada), evraklarını sordum, ruhsatını falan, Allah bilir dediler iki sene once enistem vefat etmisti, onun uzerineydi galiba, halamda bilmiyor ama arastıracagım
fahrenayt11' Alıntı:tabi kusura bakmayın kendimi tanıtmadım, adım lutfi, bilecikin pazaryeri ilcesinde oturuyorum , yasım 27 (ki hicc gostermiyorum ), seramik fabrikasında calısıyorum, ciftcilik falanda yapıyorum, bekarım ,
fahrenayt11' Alıntı:tablo cok karardı, bosunamı temizledim yani