Benim de Cj'im Varmış !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahrenayt11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,693

Ortaya ne çıkacak...

• Kullanılan toplam oy
    30

Etiketler

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !..

Hay Allahım hala cj mi? diye soruyorsun ama yaaa! Abi hazineye sahipsin işte.. Bir an evvel bilgilenmeye bak doğru yerde doğru ustalarda gün yüzüne çıkar bu aracı.. Bide kilometresine bir bak.. Şok olacağımız bir şeyler yazıyor olabilir...

Birde sayın fahrenayt! profilde isminizi ve şehrinizide paylaşırsanız seviniriz. Sitede hakkında bilgi sahibi olduğumuz kişilerle paylaşımımız daha içten olur. Yaşınız mesela abimi diyelim bey mi diyelim arkadaşım mı? diyelim... Tanışma köşemizede kısa bir yazıyla bilgi paylaşımı yapınız lütfen. Teşekkürler..
İyi forumlar...

aracın hikayesinide anlatayım, bu aracı izmirde enistemin garajında duruyordu, bir zamanlar suleyman demirele hediye edilmis, sonara nasılsa enistem almıs ama fazla kullanılmamıs, zaten boyle eski araclarlada fazla isi olmaz, izmirde tadilat yaptırınca arac gozune battı, gondereyim ilceye binsinler dedi, 3-4 sene once buraya geldi, kamyondan indirince dayımla amcam deposunu doldurup daga bayıra gezmeye gittiler, yolda benzin bitmis, sonradan bana anlattılar artık kac saat gezmislerse, amcamın oglundan benzin istiyorlar, o benzini goturuyor tabi o zamanlar buradaki ilcemizde lpg yoktu, onlar gelincede garaja bir koyuyoruz aracı hala orada yatıyor, bugun kontak anahtarını cevirdim ses seda yok, akusu falan bitmis, artık bir aku taksam calısırır gibime geliyor, bu arada halamı ve dayımı aradım (hepsi almanyada), evraklarını sordum, ruhsatını falan, Allah bilir dediler :smiley: iki sene once enistem vefat etmisti, onun uzerineydi galiba, halamda bilmiyor ama arastıracagım

tabi kusura bakmayın kendimi tanıtmadım, adım lutfi, bilecikin pazaryeri ilcesinde oturuyorum , yasım 27 (ki hicc gostermiyorum :smiley: ), seramik fabrikasında calısıyorum, ciftcilik falanda yapıyorum, bekarım :smiley: ,

fahrenayt11' Alıntı:
aracın hikayesinide anlatayım, bu aracı izmirde enistemin garajında duruyordu, bir zamanlar suleyman demirele hediye edilmis, sonara nasılsa enistem almıs ama fazla kullanılmamıs, zaten boyle eski araclarlada fazla isi olmaz, izmirde tadilat yaptırınca arac gozune battı, gondereyim ilceye binsinler dedi, 3-4 sene once buraya geldi, kamyondan indirince dayımla amcam deposunu doldurup daga bayıra gezmeye gittiler, yolda benzin bitmis, sonradan bana anlattılar artık kac saat gezmislerse, amcamın oglundan benzin istiyorlar, o benzini goturuyor tabi o zamanlar buradaki ilcemizde lpg yoktu, onlar gelincede garaja bir koyuyoruz aracı hala orada yatıyor, bugun kontak anahtarını cevirdim ses seda yok, akusu falan bitmis, artık bir aku taksam calısırır gibime geliyor, bu arada halamı ve dayımı aradım (hepsi almanyada), evraklarını sordum, ruhsatını falan, Allah bilir dediler :smiley: iki sene once enistem vefat etmisti, onun uzerineydi galiba, halamda bilmiyor ama arastıracagım

Yasal olarak trafiğe çıkarmak arabayı toplamaktan daha zor gibi gözüküyor.. Evraklar bulunacak vefat eden birinin üzerineyse varis işlemleri yapılacak. Birikmiş vergileri ödenecek. Muhtemel orjinal motorlu değil gibi gözüküyor. Motor ruhsata işletilecek. Falan filan... Vallahi aracı modifiye etmek daha kolay :smiley:

fahrenayt11' Alıntı:
tabi kusura bakmayın kendimi tanıtmadım, adım lutfi, bilecikin pazaryeri ilcesinde oturuyorum , yasım 27 (ki hicc gostermiyorum :smiley: ), seramik fabrikasında calısıyorum, ciftcilik falanda yapıyorum, bekarım :smiley: ,

Araç ile ilgili sorunlarını çözebiliriz ama bekarlığın için söz veremem öncelik Alfonse'nin :smiley:

fahrenayt11' Alıntı:
tablo cok karardı, bosunamı temizledim yani :(

Hiç boşuna olur mu yahu... Konumuz bir cj onun için ne yapsanız yeridir.. Sonuca ne zaman ulaştığınızın bir önemi yok. O uğurda bir şeyler yapmaktır önemli olan.. Er yada geç amaca ulaşılır.. Küçük bir ildesiniz eş dost (emniyet,vergi dairesi) bu tip yerlerde işi kılıfına uydurmak daha kolay olur. (biraz kaba tabir oldu ama) İşin gerçeğide bu... Hallolur herşey..

CJ İÇİNSE EĞER,
ÇEKİLEN HER ŞEYE DEĞER!...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR