Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chatlak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,235
Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Fiyatları merak edenler için...

D2 ısıtıcının fiyatı 1.500 TL, TB51A buzdolabının fiyatıysa 1.600 TL- Bunlar çeşitli kartlara 3-6-9 taksitli fiyatlar. Satıcı Açsa.

Buzdolabının dış yüzeyinde ufak çizikler olduğundan ve ellerinde sadece 1 adet kaldığı için ekstra indirim almış oldum. Bir de bir arkadaşıma aynı buzdolabının 40 litreliğini (TB41A, indirimli 1.250 TL) alınca, üç ürün olduğundan indirim iyi oldu.

Etiketler

ZEMİN KAPLANDI

Zemin kaplamasında mineflodan daha kalın bir malzeme kullanıldı. Yırtılmaya, darbeye, suya dayanıklı bu malzeme solüsyon ile yapıştırıldı. Uygulamayı İkitelli'deki Aystar firması yaptı. Zemin kaplamasının sürgü kapı ve arka kapı kısımlarındaki kısımlarına ise alüminyum sac dönüldü. Bu saclardan sürgü kapı kısmındaki bölüm oldukça uğraştırsa da fena işçilik çıkmadı diyebilirim. 4 parçadan oluşan alüminyum kısım kaynakla yekpare hale getirildi.

IMG_20140909_132828.jpg

IMG_20140909_142413.jpg

IMG_20140909_142451.jpg

Güzel. Bu zemin malzemesini biraz daha açar mısınız? İnternet adresi falan da olur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mabirsen merhaba,
Uygulamayı Aystar'da yaptırdım. Sürgü camları da inlar yapmışlardı. İnternet sitesi şöyle: http://www.aystar.com.tr/

Uygulama yaklaşık 1 saatte bitti. Fakat ben arkaya ve yana fotoğraflarda da göreceğiniz alüminyum çıtalardan taktırdım. Arka hemen takıldı ama sürgüdeki kavisli kısım bayağı oyaladı. Üst ve karşı alın 4 parça halinde çalışıldı, sonra da kaynakla bu hale getirildi. Tüm zemin kaplaması ve bu alüminyum işçilik yaklaşık 2,5 saat sürdü ve 280 TL ödeme yaptım.

malzeme dediğim gibi mineflonun en az iki katı kalınlığında bir malzeme.

öncelikle hayırlı olsun yeni uğraşınız. bana da ders niteliğinde bilgileri okumak not almak düşüyor. Size de eğlencesi keyfi... yolunuz açık olsun.

tayfunvw' Alıntı:
mustafa ısıtıcının yeri neresi ? Fan sesi can sıkıcı olmasın

Tayfun hocam ben de yıllar önce sormuştum bunun sesi rahatsız etmez mi diye,ustalardan birisi ''o soğukta sana ninni gibi gelir duymazsın demişti'' ve gerçekten inanmadım ses hassasiyetim vardı ama gelgelelim ilk yıllar ısıtmasız panelvan da yatınca sesi hiç duymadığım gibi duyduğum da da çok hoşuma gidiyordu.Yatan bilir panelvan izolasyonsuz olduğun da ejderha bile olsan nefesle ısınmıyor.

Kolay gelsin ; güzel oluyor. Isıtıcıyı motor kaputunun altında bir yere koyamıyor musunuz? Borularla içeri dağıtılabilir.

Hasan

Motor kaputunun içerisine demiştim. Orjinallerinde de mevcut bir sistem sonuçta. Orjinalinin egzostu sol ön tekerlek davlumbazında çıkıyordu diye hatırlıyorum. Forumda kullanan arkadaşlar; özellikle t4 caravelle sahipleri cevap verebilir diye düşünüyorum.

Hasan

chatlak' Alıntı:
@tayfunvw Isıtıcının yeri tezgahın hemen yanında duran buzdolabının altında bir yer vardı oraya koyduk. Yani dizaynda belirtilen buzdolabının altında. Üç tane ses var. 1. "tık, tık" gelen tetikleme sesi. Bu altta da olsa, aracın içinde de olsa duyulacak ses. 2. fan sesi. aynı şekilde bu ses de içerde veya dışarda fark etmiyor. 3. Pompadan gelen ses. Bu mekanizma da zaten aracın altında. Yani ses anlamında içerde veya dışarda olmasının bir farkı yok. Yeri ise olabilecek en ölü noktada.
Mustafa, eğer pompanın tıklama sesi rahatsız ederse; bir metal kutu içine ses izolasyon süngeri döşeyip, pompayı bununiçine gömüyorsun ve ses yarı yarıya kesiliyor. Diğer bir problem ise, açsa nın pompayı bir takoz ile şaseye vidalaması. Ses şaseden iletiliyor ve rahatsız edebiliyor. Bu işin usulü, pompanın hamak gibi bir lastik ile şaseye asılmasıdır. Bu şekilde monte edebilirsen sesi pek duymazsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR