Baris_Akyuz
Kişisel olarak iletim uzun olduğu için buraya sığm
Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4
O zaman ne diyelim hayırlı olsun.
O zaman ne diyelim hayırlı olsun.
aslan28' Alıntı:Bekir abi karavan bölümlerindeki tüm topikleri okuyorum ileride alacgım karavan için bana faydası çok oluyor.
Fakat aklıma takılanlarıda böylelikle sorup öğrenmeye çalışıyorum
Bu arada önümüzdeki ay Giresuna geliyorum bir isteğin olursa haber vermen yeterli
Tamamdır Bekir abi Allah kolaylık versin şimdidenTA2RX' Alıntı:Teşekkür ediyorum. Bu aralar emeklilik hazırlıklarında olduğum için ev taşıma derdine zırt pırt İstanbul, Ankara, vs. gidiyorum.
Geleceğinize yakın tekrar haberleşelim. Burada olursam yüz yüze tanışma imkanımız olur. Bir çayımızı içersiniz.
Merhabalar, ben de yüksek tavan t5 aldım. Şimdi içi konusunda araştırmalara başladım. T4-T5 farklı değil... Sizin başlığı bulunca da baktım ama içine ait bitmiş halinin fotoğrafları yok. Nasıl bir tasarım yaparım henüz karar veremedim. Mutfak kısmı aynı yerde düşünüyorum. Öndeki koltukları dönmesi daha iyi olur diye düşüyorum. Böylece iç alan rahatlayacak. Vs. vs. Yatak için yukarıdan sallanan bir sistem düşündüm ama bilemiyorum...Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4
AHŞAPLARIN BOYANMASI
Aslında ilk etapta kaplama düşünüyorduk ama sonrasında, hatta son gün fikrimiz değişti ve boya yapmaya karar verdik. Tüm malzemeler söküldü. Ne yazık ki işin en sıkıcı yanı bu. Monte ettiğiniz tüm malzemeleri tek tek sökmek. Sonra yerine denk gelecek mi, gelmeyecek mi sorularını sormak falan.
Neyse… Bir tanıdığımızın atölyesinde bu sökülen tüm parçaların budaklı, dokulu kısımları macunlandı, zımparalandı ve boyandı. Biz renk olarak gri istedik. Baktığımız birçok sitede gri mobilyalar hoşumuza gitmişti ve biz de uygulamak istedik. Bittiğinde renk tercihimiz bizi üzmedi diyebilirim. En azından şimdilik.
Boyama ve kuruma sonrasında da yeniden montaj yaptık. Şimdi ufak tefek işleri, rötuşları kaldı… Kulpların 1-2 tanesi hariç hepsi takıldı. Ufak ayarlar, bazı noktalara alüminyum L’ler attıktan sonra işlem tamamdır.
Fotoğraflarda detayını göreceğiniz bu yapıştırıcı ise ahşabı ahşaba yapıştırma konusunda başarılı. Üzerine bir de vida attığınızda çift kat etki yaratıyor.