Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chatlak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,236

Etiketler
Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

aslan28' Alıntı:
Bekir abi karavan bölümlerindeki tüm topikleri okuyorum ileride alacgım karavan için bana faydası çok oluyor.
Fakat aklıma takılanlarıda böylelikle sorup öğrenmeye çalışıyorum
Bu arada önümüzdeki ay Giresuna geliyorum bir isteğin olursa haber vermen yeterli

Teşekkür ediyorum. Bu aralar emeklilik hazırlıklarında olduğum için ev taşıma derdine zırt pırt İstanbul, Ankara, vs. gidiyorum.

Geleceğinize yakın tekrar haberleşelim. Burada olursam yüz yüze tanışma imkanımız olur. Bir çayımızı içersiniz.

TA2RX' Alıntı:
Teşekkür ediyorum. Bu aralar emeklilik hazırlıklarında olduğum için ev taşıma derdine zırt pırt İstanbul, Ankara, vs. gidiyorum.

Geleceğinize yakın tekrar haberleşelim. Burada olursam yüz yüze tanışma imkanımız olur. Bir çayımızı içersiniz.
Tamamdır Bekir abi Allah kolaylık versin şimdiden
Gelmeden haber ederim size

AHŞAPLARIN BOYANMASI

Aslında ilk etapta kaplama düşünüyorduk ama sonrasında, hatta son gün fikrimiz değişti ve boya yapmaya karar verdik. Tüm malzemeler söküldü. Ne yazık ki işin en sıkıcı yanı bu. Monte ettiğiniz tüm malzemeleri tek tek sökmek. Sonra yerine denk gelecek mi, gelmeyecek mi sorularını sormak falan.

Neyse… Bir tanıdığımızın atölyesinde bu sökülen tüm parçaların budaklı, dokulu kısımları macunlandı, zımparalandı ve boyandı. Biz renk olarak gri istedik. Baktığımız birçok sitede gri mobilyalar hoşumuza gitmişti ve biz de uygulamak istedik. Bittiğinde renk tercihimiz bizi üzmedi diyebilirim. En azından şimdilik.

Boyama ve kuruma sonrasında da yeniden montaj yaptık. Şimdi ufak tefek işleri, rötuşları kaldı… Kulpların 1-2 tanesi hariç hepsi takıldı. Ufak ayarlar, bazı noktalara alüminyum L’ler attıktan sonra işlem tamamdır.

Fotoğraflarda detayını göreceğiniz bu yapıştırıcı ise ahşabı ahşaba yapıştırma konusunda başarılı. Üzerine bir de vida attığınızda çift kat etki yaratıyor.

IMG_20141112_180939.jpg

IMG_20141113_142232.jpg

IMG_20141113_172120.jpg

IMG_20141113_174933.jpg

IMG_20141113_182423.jpg
Merhabalar, ben de yüksek tavan t5 aldım. Şimdi içi konusunda araştırmalara başladım. T4-T5 farklı değil... Sizin başlığı bulunca da baktım ama içine ait bitmiş halinin fotoğrafları yok. Nasıl bir tasarım yaparım henüz karar veremedim. Mutfak kısmı aynı yerde düşünüyorum. Öndeki koltukları dönmesi daha iyi olur diye düşüyorum. Böylece iç alan rahatlayacak. Vs. vs. Yatak için yukarıdan sallanan bir sistem düşündüm ama bilemiyorum...

Sizin daha önce yazdığınız gibi; Kervan yolda düzülür ama sizin tecrübeleriniz de benim için önemli... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR