Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokaf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,068
Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD

gokaf' Alıntı:
Bu arada aracın teybinin CD si takılıyor tamir ettireyim dedim. Net cevap alamadım. Yeni bir sistem alsam mı dedim? Kararsız kaldım. Önereceğiniz marka ve bu işleri yapan yer varmıdır. Şöyle navigasyonlu, bluetooth lu bir şey alsam aracın orjinalliğine de zarar vermeden bu işi yapılabilir mi, kim yapar kaça patlar fikri olan var mı?
lar.
Yakın zamanda bende navigasyon,dvd,bluetooth,radio,camera....uyumlu ındash diye tabir edilen bir multimedya teyp taktırdım.orjinal yuvayı hiç bozmadılar.sadece teyp kenearındaki teybe uygun 1 din lik bir çerçeve koydular.ilgilenirseniz özelden size bilgilerini atarım.

Etiketler

GYRY' Alıntı:
lar.
Yakın zamanda bende navigasyon,dvd,bluetooth,radio,camera....uyumlu ındash diye tabir edilen bir multimedya teyp taktırdım.orjinal yuvayı hiç bozmadılar.sadece teyp kenearındaki teybe uygun 1 din lik bir çerçeve koydular.ilgilenirseniz özelden size bilgilerini atarım.
Bana yollar mısınız? Maliyeti ne oldu? Teşekkürler...

merhabalar bende niyeti bozdum sanırım ve 2002 model 2.7crd buldum araba güzel görünüyor fakat bel atında 4-5 yerde boya olduğu yazıyor ve en önemliside araç 239.000 de bilgisi olan arkadaşlar için km ve o bahsettiğim 4-5 parca bel altı boya hakkındaki görüşlerini paylaşırlarsa cok sevinirim, şimdiden teşekkürler..

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin Cherokee ailesine:smiley: Arkadan gıcırtı diye tabir ettiğin ses muhtemelen disk-balatının eski oluşundan bende cherokeemi ilk aldıgımda o ses geliyordu eski aracım opelin sanayide ustasına götürdüm bi kaç yere yağ sürdü halbuki alakasızmış yetkiliye gittim bu balata disk bitince çıkar dedi değiştirdim ses falan kalmadı :smiley:

Ben de 2005 2,7 CRD aracımı aldığımdan bu yana Maslak Çiftkurtlar'a servise götürüyorum. Oradaki ustaların canla başla aracıma sahip çıktıklarına şahit olup "bu devirde böylesi bir anlayış" diye çok memnun kalıyorum.
Beelki biraz fazla ödüyorum ama garanti altında, güvenle ve sağlıkla sürüyorum. Umarım sorununuz çözülmüştür bu arada zaten...

HAS Otomotivde (mahmutbey-istoç yetkili servis) Halil Usta var Jeep Bölümünde oda çok iyi ustadır direk yetkili mantığı yoktur disk taşlanacaksa taşlarlar zart diye değiştirme yoluna gitmezler tamir olacak şeyi ederler..

shags' Alıntı:
merhabalar bende niyeti bozdum sanırım ve 2002 model 2.7crd buldum araba güzel görünüyor fakat bel atında 4-5 yerde boya olduğu yazıyor ve en önemliside araç 239.000 de bilgisi olan arkadaşlar için km ve o bahsettiğim 4-5 parca bel altı boya hakkındaki görüşlerini paylaşırlarsa cok sevinirim, şimdiden teşekkürler..

4-5 parça boya olsa ne olacak? ayakkabınız kirlenince temizletip boyatmıyomusunuz? buda sonuçta bana göre aynı mantık benim arabamda 2004 model 305binde ön kaput komple taş işi o arabaya öyle binecek halim yok simli siyah olduğu için komple boyatıcam hiç umrumda değil satmayı düşünmüyorum satarsamda artık alacak kişinin derdi alır yada almaz bilemem... Önemli olan takla atmamış olsun, kafadan yememiş olsun, parça değişmemiş olsun yoksa oda kul yapımı illaki boyalı olacak sen vurmasan bile gelip birisi çiziyor sürtüyor bişeyler bişeyler yani...

Yoğun iş temposu dolayısı ile uzun zamandır foruma katılamıyordum. Daha önce bahsedildiği üzere ilk aldığım zamanlarda yaptığım masrafların üzerine bu güne kadar maşallah sorunsuz.. En son bakımında şanzuman yağlarınıda yenilettim. Gıcırtıya neden olan fren balatalarıda değişince süper oldu. Teyp ve 10 lu cd çaları sötürdüm yerine navigasyonlu, bluetooth özelliği olan 2 usb girişi ve Iphone bağlantısı, tv, geri görüş kamerası vs vs olan bir şey taktırdım. Orjinal yuvada biraz oynama yaptılar ve maun kaplama çerçeve bozuldu üzerine bir şeyler kapladılar (açıkçası bu kaplamayı pek beğenmedim) şu an sorunsuz kullanıyorum ve memnunum. Resmini koymaya çalışacağım. Kaplamayı beğenmediğim için bu aleti tekrar eski maun kaplamalı çerçve ile kullanabilsem çok daha memnun olacaktım....
2. el araç alırken insanın en çok strese girdiği nokta aracın kazalı olup olmadığı ve km si ile oynanıp oynanmadığı oluyor açıkçası. GC almak isteyen ve araçta boya olduğu için ikilemde kalan arkadaşımız bu mesaj belki biraz geç oldu kusura bakma. Ancak arkadaşların dediği gibi araçta takla, yada büyük kaza yoksa bu yaşlarda boya olması çok normal. Malum büyük şehirlerdeyiz olur olmaz işler başımıza gelebiliyor. Geçen hafta mahallede durup arabanın içini temizlerken, açık kapıyı görmeyen bir bayan şöför aynası ile benim kapıya takıldı ve kapıyı öne doğru kanırtıp sonrada görmedim kusura bakmayın dedi. Allahtan sadece kapının gövdeye bağlantı yerlerindeki menteşe benzeri parçalarının değişmesi ile kurtardım. Ama bu bile yetkili serviste iyi para tuttu. Kasko sağolsun...Uzun lafın kısası çizik,sürtme, ufak darbe vs ile boyanmalar sorun değil. Ama işin erbabı bir ustanın kontrolüde şart... Bu aşamada ufak masraflardan kaçıp sonra ağlamak fayda etmiyor. Bana bir vakit taklalı tavanı komple değişmiş bir astra çakmışlardı... bir musibet bin nasihattan iyidir yoluyla pahalı bir ders almıştım.

Merhabalar.bende uzun zamandir forumu takip ediyorum ve dogal olarak gc takintisi bendede var.yanliz bu araca ulasmak cok zor gibi vergi ve servis tutarlari acisindan,benim merak ettigim ve hesabini yapmam gereken bir sey daha var,oda kasko fiyati. Evet arkadaslar gc sahipleri,2004 veya 2005 2.7 crd bir gc icin kaskoya ne kadar odememiz gerekicek,siz ne oduyorsunuz,

açıkçası kasko değeri hakkında bilgim yok önceki arabamın kaskosundan kalan ve aradaki fark vs hesaplanıp ödediğim için pek dikkat etmedim. ama bakar bakmaz yazayım size

Tamam bekliyorum ilginize tesekkurler.ayrica verdiginiz linkte %65hasarsizlik indirimi almis arkadas,benim bildigim kasko sirketleri %30a kadar hasarsizlik indirimi veriyor.eger ben yanlis biliyosam 850 tl gc icin cok iyi kasko fiyati.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR