Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD
Bunlar dışında yüksek olması ve yumuşak süspansiyon nedeni ile yol tutuşu biraz zayıf gibi geldi ama.. Bir önceki aracım volvo s60 ile bu aracı bu açıdan kıyaslamak haksızlık olur... Zİra volvoyuda bunun girdiği yerlere soksam sonuç malum..
100km civarı sürat yaparken şanzumandan gelen uğultu seside bir diğer sıkıcı kısım.
Sonuç:
Sıkıntılar: Araba yaylandığında arkadan gelen ve nedenini bulamadığım gıcırtı (yatak gıcırtısı), yumuşak süspansiyon ve sallantı, yüksek hızda şanzumandan gelen uğultu...Yakıt ve vergi konusunda diğer eş değer araçlara ait bilgilere sahip olmadığımdan bir söz söylemek istemem ama duyduğum kadarı ile 2000 motor captiva ile yakıt tüketimi pek farklı değilmiş.
Güzellikleri: Güç, performans, buna göre kabul edilebilir giderler (yakıt,vergi, servis v.s). Keyifli sürüş ve hem normal hemde off road kulanıma olanak vermesi. Kendi özel gereksinimim olan geniş ve ferah iç mekan, koskocaman bagaj olanağı... daha ne diyeyim. Benim çok içime sindi ve keyif aldım ve alıyorum..Soranlara tavsiye ederim.