herkeze merhaba uzun zamandır 4*4 arayışlarında idim aslında gönlümde yatan aslan lc vx 100 ancak ekonomik nedenlerle subaru forester almaya karar verdim aracım inanılmaz keyifli yol tutuşu çekişi mükemmel. inşallah bu memnuniyetim uzun süre devam eder. ben antalya da oturuyorum antalya lı subaru dostları antalya da araçlarınızı hangi ustaya emanet ediyorsunuz. yetkili servisemi yoksa bildiğiniz özel servis varmı. ayrıca araçla ilgili genel sormak istediğim bazı sorularım olacak birincisi arabamı durdurduktan sonra ( ne kadar mesafe gittiğim farketmiyor) motordan mtosikletlerdeki gibi çıtır çıtır genleşme sesleri geliyor önceki araçlarımda böyle bir şey yoktu bu normalmi yoksa araçta bir problemin (hararet v.s. gibi) belirtisimi. ikincisi aracı aldıktan sonra farkettim gaza bastığımda ıslık sesine benzeyen bir sesgeliyor. aracı satan kişi 97 oktan benzin kullanmam gerektiğini yada kalitesiz benzinin bunu yapabileceğini söyledi doğrumudur sizler 97 mi 95 mi kullanıyorsunuz. bu arada aracım 2008 model 2.0 limited model. bir diğer sorum da lpg konusunda olacak. yılda ortalama 20000 km yolyapıyorum lpg araçta performans kaybı yaparmı yılda 20000 km için lpg değermi. birde ilk defa 4*4 sahibiyim o yüzden aracımın limitleri nelerdir mesela kumda su geçişinde tırmanmada nerede dur demeliyim. kabaca bilgi verirseniz sevinirim.son olarak aracın kronik problemleri ve dikkat etmem gereken konularla ilgili aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum. başınızı ağrıttıysam afola sağlıcakla kalın. enkısa sürede fotolarıda ekleyeceğim