Ben de Forester Sahibi Oldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drercagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,793
Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum

drercagan' Alıntı:
bu araçların 100000 bakımı çok maliyetlimidir bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim teşekkürler

hayırlı olsun keyifle binin.benim araç 90bin de bakıma girecek.ankara da fiyatı size söylerim.lpg li 45 bin km dir kullanıyorum.motorda titreme olmasa her şey harika.açıkçası motordaki titremeden dolayı bakımı öne aldım.

Etiketler

rnk' Alıntı:
hayırlı olsun keyifle binin.benim araç 90bin de bakıma girecek.ankara da fiyatı size söylerim.lpg li 45 bin km dir kullanıyorum.motorda titreme olmasa her şey harika.açıkçası motordaki titremeden dolayı bakımı öne aldım.

Ankara'da nereye götüreceksiniz bilmiyorum ama Argos'u şiddetle tavsiye ederim.

Merhaba,
Ben de daha önce 2000 s turbo sahibiydim, 6 aydır da 2006 2.5xt sahibiyim. Forumlara çok giremiyorum.
Önceki aracım TD04 turbolu, Teleflex LPG kitli ve yaklaşık 230PS idi. Yaklaşık 20bin km LPG'de kullandım. Ancak wideband vardı, hava yakıt karışımını net olarak izleyebiliyordum. Yenisine LPG düşünmedim çünkü yılda 10bin km'den az yapıyorum. Subap ayar olayıyla ilgili hakikaten söylenen çok şey var.
Görüşmek üzere.

Yeni aracınız hayırlı olsun, umarım daha sık forumda görüşebiliriz.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, 2.5 yıldır Forester kullanmış birisi olarak çok güzel bir tercih yapmışsınız, pişman olmyacaksınız..Bir sorun olursa yardımcı olmaya kendi çapımda tavsiyelerde bulunmaya hazırım.

hayırlı olsun..bende ilerleyen zamanlarda turbolu bir forester almayı düşünüyorum..şimdilik turbosuzla yola devam...

herkese merhaba,

2.5 xt kullanan arkadaşlar ortalama yakıt tüketiminden bahsedebilirler mi? teşekkür ederim.

Arkadaşlar selam,
Dun itibariyle bende bir forester sahibi oldum.

02102012734.jpg

Monti' Alıntı:
Arkadaşlar selam,
Dun itibariyle bende bir forester sahibi oldum.
hayırlı olsun.benımde önümüzki 2-3 sene içerisinde bu kasanın 2.5 olanından alma gibi bir niyetım var bakalım bir aksılık olmazsa..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri