Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,158
Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

Tam sevdiğimiz Off Road stili :smiley:
Oralarada bir tek Cj'ler girer zaten. Bir ara ortalık CJ çöplüğüne dönmüş.
Sıkı macera olmuş, hepinize geçmiş olsun :smiley:

Etiketler

EM5' Alıntı:
Bilirim frensiz gitmeyi ormanda sıkıntı olmuyorda asfalt kötü 3 hafta önce bahçeköyden maslak a hakan'ın arabaya vura vura gittim en az 15 kere çarptım :smiley: :smiley:

Yunus'ta bundan korktuğu için Saklı bahçe evlerinin yanından girdi dere yoluna, Ayazağa'ya o yoldan gitti, iyi de oldu asfaltta birinin arabasına vurabilirdi, ayrıca Maslak'tan Ayazağa'ya inen rampada da sıkıntı yaşardı

Yurkı iyi bir off roadcı ve iyi bir arkadaş kendisini özliycez güle güle gitsin lakin bunu saymayız yine bekleriz macera fene olmuş camurda baya iyi kıvamda insanın canı cekiyor paylaşım için tşkler Ünal

fotoğraflar çok güzel olmuş ve gezi de harikaydı, çok keyifli vakit geçirdim :smiley: En kısa zamanda gene yapalım ama mümkünse daha az yürüyüp, daha çok araçların içinde olarak :smiley: :smiley:

Güzel ve bir o kadarda maceralı bir gezi olmuş.

Pazar günü bizde oradaydık ve hemen hemen aynı etapları geçtik.

Hele o bol çamurlu geniş yolu geçmek gerçekten harika.

bu kareleri koymamızdaki temel amaç şu aslında arazide her eki,pman ve araca yapılan tüm modifikasyonlar ihtiyaçdandır ama buna rağmen yetersiz kaldığıda oluyo ..fakat bilinçli kullanılınca ekipmanlar en zor şartlardan bile kutulabiliyor insan sadece zaman meselesi :smiley:)))1 saatde olabiliyo 10 saate :smiley:)

ict3055' Alıntı:
Tam sevdiğimiz Off Road stili :smiley:
Oralarada bir tek Cj'ler girer zaten. Bir ara ortalık CJ çöplüğüne dönmüş.
Sıkı macera olmuş, hepinize geçmiş olsun :smiley:

geçen pazar CJ'lerin kaldığı yerden(babanne yokuşu) L200 ile duraksamadan geçtik. Aynı konvoydaki iki araç, birisi 0 arazi tecrübesi ile biraz takılmalı da olsa geçtiler. Hiç vinçleme yapmadık.

bu CJ'ler nasıl oluyorda burada batıyorlar kestiremiyorum. :smiley:

W140' Alıntı:
geçen pazar CJ'lerin kaldığı yerden(babanne yokuşu) L200 ile duraksamadan geçtik. Aynı konvoydaki iki araç, birisi 0 arazi tecrübesi ile biraz takılmalı da olsa geçtiler. Hiç vinçleme yapmadık.

bu CJ'ler nasıl oluyorda burada batıyorlar kestiremiyorum. :smiley:

Ünal Beycim buna cevabı siz verin isterseniz.. ;D ;D ;D

ne diyim giden arkadaşlar işden anlamayan teçrübesiz arkadaşlarmış ondan kaldılar :smiley:) ..arkadaş ne diyosa o doğrudur keşke birkaç kare resim olsaydıda bu geçişi görüp hep beraber öğrenseydik nasıl geçildiğini :smiley:)

unal' Alıntı:
ne diyim giden arkadaşlar işden anlamayan teçrübesiz arkadaşlarmış ondan kaldılar :smiley:) ..arkadaş ne diyosa o doğrudur keşke birkaç kare resim olsaydıda bu geçişi görüp hep beraber öğrenseydik nasıl geçildiğini :smiley:)

işten anlayanlarında orada kaldığını gördüm, hemde CJ ile. ;D

resimde görüldüğü gibi ilk çıkan bizdik. bu yüzden video çekecek kimse yoktu. zaten arabanın çamurlanmasından da nasıl geçtiği görülebiliyor.

fotorafs.jpg

iyide burası babanne değil öteki tarafdaki annene :smiley:)) işin gerceği ben zaten tahmin etmişdim sizin babanne yokuşuna gitmediğinizi ondan bişe demedim :smiley:)) eğer yanlış hatırlamıyosam 3 hafta önce yaptğımız geziye bakarsanız orası ile babanne arasında cok büyük fark olduğunu göreceksiniz :smiley:)) tabi bu arada istediğiniz bir zaman babane yokuşuna götüreyim sizi seve seve resimlerinizi ben cekerim :smiley:)) özellikle bu aracın babanneden geçebilirse ve cıktıkdan sonraki halini eminim bircok arkadaşımız zevkle izleyecekdir :smiley:))

bu arada ilk sayfadaki resimlere bakarsan toprak rengi ve yolun darlığınada bakarsan eminim daha faydalı olur senin için farkı daha rahat anlarsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR