Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,154
Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

neyse konu dağılmasın en kısa sürede seni babannede görmek isteriz şimdi farkettim aracı yeni yaptırmışsın zaten yapılabilecek ne varsa yapılmış aracına hoşca ve dostca kal bizide cağırmayı unutma :smiley:)))

Etiketler

Arkadaşlar neyi tartişıyorsunuz gecen hafta bende babanne yokuşundan tek seferde geçtimmmmmm... ;D ;D ;D ;D ;D

8ef00e1f0f5373356e52c139cc6e24ceeee.jpg

EM5' Alıntı:
Geceyarısı Bahçeköy'e kadar yürüdük mülteciler gibi :smiley:
ayıp sana kardeşim ben taksici değilmiyim ? zaten durak etilerde bir alo desen( sana olmayan gece pardon orman tarifesini açar gelirdim )birde adisyona 15 lira yıkama ücretini eklerdim ;D ;D ;D gelip seni alırdım biliyoırsun benim araç albea 4X4

bütün olumsuzluklara rağmen gezinin üzücü bitmemesi sevindirici, ülkemizden başka ülkeye giden arkadaşımıza başarılar ve bu yorucu aynı zamanda eğitici bu gezide emeği geçen ve bizlerle paylaşan herkese teşekkürler....

Selamlar .. öncelikle w 140 a belirtmek isterim siyah cj 5 in vinçlendiği yer anneanne yokuşu yani sizin babaanne sanarak çıktığınız yokuş ..Hakan'ın da belirttiği gibi biraz görsel amaçlı vinçleme zira önümdeki araç ( bize erken veda eden ) Navara idi ve çıktı :smiley: O sırada 2 çeker çıkmaya çalışıyordum 4 çekere takma ihtiyacı oluşmamıştı daha ..Babaanne yokuşuna gelirsek gerçekten iddialı bir parkur gitmeye karar verirseniz bende seve seve gelirim ;D

benim fikrim 35'' lastik , en azından arkada dif. kilidi , kısa şase , vinç , telsiz ( telefon çekmiyor ) , tamir için araçlara uygun aks ve şaft ( yedek ) , en az iki makara , bol mikarda yiyecek , ateş yakmak için malzeme vs vs ( liste uzar bayağı ) almadan girmeyin :smiley:

Çekilen çok güzel resimler var elime ulaşır ulaşmaz ekliyeceğim :smiley:

EM5' Alıntı:
Selamlar .. öncelikle w 140 a belirtmek isterim siyah cj 5 in vinçlendiği yer anneanne yokuşu yani sizin babaanne sanarak çıktığınız yokuş ..Hakan'ın da belirttiği gibi biraz görsel amaçlı vinçleme zira önümdeki araç ( bize erken veda eden ) Navara idi ve çıktı :smiley: O sırada 2 çeker çıkmaya çalışıyordum 4 çekere takma ihtiyacı oluşmamıştı daha ..Babaanne yokuşuna gelirsek gerçekten iddialı bir parkur gitmeye karar verirseniz bende seve seve gelirim ;D

benim fikrim 35'' lastik , en azından arkada dif. kilidi , kısa şase , vinç , telsiz ( telefon çekmiyor ) , tamir için araçlara uygun aks ve şaft ( yedek ) , en az iki makara , bol mikarda yiyecek , ateş yakmak için malzeme vs vs ( liste uzar bayağı ) almadan girmeyin :smiley:

Ohoo korkmaya başladım şimdi. ;D Arabanın bagajına komple yürüyen aksamı koymak lazım ozaman. ;D

Ayrıca evet o siyaj CJ nin olduğu yerden bahsetmiştim. Demekki anane yokuşuymuş orası, yani yanılmamışım. Başlıkta babane yazılıp içine anane fotoğrafları koyunca bizde yanlış anlamışız.

Oraya gitmeden önce servisinize , aks, porya, difransiyel gibi parçalar ellerinde mevcutmu bir sorup gidin :smiley:

W140' Alıntı:
Ohoo korkmaya başladım şimdi. ;D Arabanın bagajına komple yürüyen aksamı koymak lazım ozaman. ;D

Ayrıca evet o siyaj CJ nin olduğu yerden bahsetmiştim. Demekki anane yokuşuymuş orası, yani yanılmamışım. Başlıkta babane yazılıp içine anane fotoğrafları koyunca bizde yanlış anlamışız.
İlk günden fotolar diye belirmiştim :smiley:

W140' Alıntı:
işten anlayanlarında orada kaldığını gördüm, hemde CJ ile. ;D

resimde görüldüğü gibi ilk çıkan bizdik. bu yüzden video çekecek kimse yoktu. zaten arabanın çamurlanmasından da nasıl geçtiği görülebiliyor.

fotorafs.jpg
bu fotoğrafta aşağı iniyorsunuz zaten anneanneden sonra çıktınız sanırım yukarıya ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR