Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,149
Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

unal' Alıntı:
ufuk abi bizde yalan yok yokuş aşşa bile inemedik umarım elir bize tersden yokuş yukarı nasıl cıkılır öğretirsin seve sevede öğreniriz hep beraber yanlız önce sen bi cık görelim ondan sonra deneyelim :smiley:)))

ya ne demek sen iste yeterki...... dümdüz ederim ben oraları :smiley: :smiley:

Etiketler

sağol abi gelde intikamımızı al babanneden dümdüz etti cj leri dersini verde bizde görelim :smiley:))))

Yok dede ne haddimize çaydanlik yardiracaktir diye umuyorum oralari

Bu ne yaa burası için mi gidecez. Ufuk abi burası sana otoban gelir yahu, aşağı inip arabayı çalıştırmana değmez... :smiley: :smiley: :smiley:

Selam arkadaşlar

Süper resimler ve harika bir parkur.

nadir abi zaten yurki gitmeden geçmişden kalan kan davasını gütmek için gitti ama babanne herkesin ebesine selam söyledi biz ayrılırken yurkiyede dediki anca gidersin sen finlandiyedekilere söyle onlar gelsin diyede bağırıyodu en son :smiley:)))

walla abi ben lafımı söyledim isteyen alır cebini koyar ..isteyen dönüp bakmaz yoluna gider diyim ne diyim :smiley:)))...hani sen d ersen gidipde hafta sonu bir bakayım alo demeyi unutma abi :smiley:)))..üstünede dersen tenekede tavuk var allah derim başkada bişe demem yokuşun sonuna doğru solda boşluk var tilki misali çöker oraya ateşi hazırlar beklerim :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR