Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,149
Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

hakan3005 nickli arkadaşım bişe diyimde aramızda kalsın kimse bilmesin :smiley:))) sen gene işimi bozma nadir abimizi bilmezsin gaza gelmez şimdi girmezde oralara ama sakın uyarma :smiley:) uyarmaki hayatın uzun olsun işimi bozma bozarsan muhteşem arnavut hikayeleri ve tenekede tavuk keyfinden mahrum etme :smiley:)))

yani hani nadir abi şansımı denerim geçmişden ufakda olsa bizimde br hesabımız var dersen söz tavuklar benden sen tenekeyi ayarla sadece haber et )) sıkıldım ormandan kaldım tek başıma demezsin seve seve sabahlarızda akşamlarızda :smiley:

Etiketler

W140' Alıntı:
Bizde yeniyiz aslında. En iyisiyim, süperim demiyorum. Ancak şu var, bizim girdiğimiz etapta kalan bir CJ gördüm. Sonra bu resimleri görünce yer çok benzediği için aynı yer olduğu kanısına vardım ve buna dayanarak yazdım. Biz çıkıyoruz, CJ ler nasıl çıkamıyor kestiremiyorum dedim.

Ben böyle dalga geçenleri çok gördüm. ;D En kısa zamanda malüm yeri edüd edip size haber vericem. :smiley:

GEZENBİLİR
OFF-ROAD
OFF-ROAD GEZİLERİMİZ - OFF ROAD TRIPS (Moderatörler: mogzilla, reha, discovery-V8, MKG)
İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

bu konuyuda incelersen sanırım sana faydası olur bu gezide sağnak yağışda yapıldı ilk resimlerde araçlardaki renkden toprak farkını anlayacağına eminim biz öyle fazla fotoraf video cekmesinide sevmiyoruz acıkcası ama bu gezidende resim bulursam yollarım sana en azından neresi aşşası neresi yukarsı çözersin :smiley:))))..ben ama inanıyorum sana sen kesinlikle babanneden geçekçeksin gibime geliyo

unal' Alıntı:
emre kaşınıyosun gene gibime geldi :smiley:))) beni kimse daha camura sokamaz ama yiyenbilirci olarak keyifle izlerim :smiley:)
Beni biliyorsun Ünal kaşıntım tutsa , kafaya koysam yeter yürümeye alıştık zaten :smiley: Camel'dan da Kemerburgaz'a yürürüz :smiley: Sarıyer'e otobüs varmı ordan ???
Ama önce arkaları çalıştırmam lazım babaanneye hediye bıraktım ;D

Fotoğraflar gelsede yüklesem ... Fatih abinin süper bir resmi var ;D Bomba bomba hala gülüyorum ;D

bull' Alıntı:
hainler geçen sefer piknik için çağırmıştınız şimdi harbi offroad olmuş benim yeni haberim oluyor yaktım sizi :mad: :mad: :mad: :mad:
ne desen haklısın 1 hafta sonra yapacaktım ... jyurki gideceği için öne aldık ...

unal' Alıntı:
GEZENBİLİR
OFF-ROAD
OFF-ROAD GEZİLERİMİZ - OFF ROAD TRIPS (Moderatörler: mogzilla, reha, discovery-V8, MKG)
İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

bu konuyuda incelersen sanırım sana faydası olur bu gezide sağnak yağışda yapıldı ilk resimlerde araçlardaki renkden toprak farkını anlayacağına eminim biz öyle fazla fotoraf video cekmesinide sevmiyoruz acıkcası ama bu gezidende resim bulursam yollarım sana en azından neresi aşşası neresi yukarsı çözersin :smiley:))))..ben ama inanıyorum sana sen kesinlikle babanneden geçekçeksin gibime geliyo

ben o dar yoldan bahsetmemiştim Ünal abi. CJ nin yan durduğu ve vinçlendiği yoldan bahsetmiştim. orası anane yokuşuymuş yani benim bahsettiğim yer. ama başlıkta babane yokuşu yazınca bende orasını babane yokuşu zannettim. ;D

zaten CJ'lerin dağıldığı yerler bambaşka yerler.

cumartesi abim gelecek, bi etüd yapsın bakalım.

telefonda konuştuk zaten :smiley:)) seve seve gelsin buyursun dost ve arkadaşlarımıza her daim ikram edecek cayımız vardır :smiley:)

samurai ile geçmen için tek başına bir büyük içmen lazım :smiley:))

Heryerde çektiği iddia edilen ençok aboneye sahip ....cell ..... ağaç tepesinde bile çekmiyor ;D

DSC_0465.jpg

DSC_0464.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri