Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,156
Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

birde anane yokuşu mu var. ;D

bu resmi çektiğimiz yer yokuşun en sonu. hatta sağdaki kanallara bakarsanız norma çamurlu bir yol gibi görünüyor. ama daha öncesinde belime kadar gelen kanallar var.

çok büyük ihtimal aynı yer diye düşünüyorum.

+ toprak rengi çekilen kameraya göre değişiklik gösterebilir. :smiley:

Etiketler

öncelikle babanne yokuşunun sonu böyle değildir 45 derece sağ sonra u dönüşüne benzer sol olur ve bu araçla girersen emin ol o kanal saydığın yer olsa muhtemelen sağını olduğu gibi bırakman lazım ve camur yan marşpiyerde kalmaz senin aracı seve seve babanneye götürüp ordan inişini izlemek isterim ve benle beraber emin olki cok kişi izlemek ister :smiley:))) ama yol bitiminde arabanın s ağı gitti solu gitti diye hayıflanmak yok inan bana epey olmuşdur böyle çillop gibi bir aracın oraya girmediği :smiley:))) telfonum yazıyı ne z aman istersen s eni oraya götürürüm inan bana ben müsait olmazsam seni seve seve oraya götürüp bu aracı o kanallarda izlemek isteyecek cok arkadaşım vardır :smiley:)) umarım tabi olur niye girmeyeyim dersin ve bu takılmadan geçişi hepimize öğretirsin :smiley:)) tabi cj lerde görmüş senden bişeler öğrenmiş olur eskilerde yenilerde :smiley:)) en kısa zamanda telefounu bekliyorum yanlız hava biraz daha kurusun diye bekleme o zaman camur aracı resmen doğruyo böyle camur yumuşakken daha az hasar cıkar :smiley:))

Sizin bu resimlerin oldugu yer anneanne yokusu orası keyifli bir etaptir. ;)
Babaanne ye bende ilk kez girdim(kırmızı cj7) babaannede sadece bir arabanın gececeği yer var geniş bir yol değil. vede babaannede 8-9 saat kaldıgım ıcın artık o yoldakı agacları çalıları okadar iyi öğrendimki eminim ;) ama isterseniz sizin arabanızı babaanneye sokabiliriz.biz yolun ortasında sizi bekleriz.
Babaanneden uzak durmakta fayda var ;)

yahu hakan ne işgüzar adamsın ben bu pırıl aracı babannede görmek istiyorum :smiley:)) düşünsene bira mangal keyfi oturup izle :smiley:))))

unal' Alıntı:
öncelikle babanne yokuşunun sonu böyle değildir 45 derece sağ sonra u dönüşüne benzer sol olur ve bu araçla girersen emin ol o kanal saydığın yer olsa muhtemelen sağını olduğu gibi bırakman lazım ve camur yan marşpiyerde kalmaz senin aracı seve seve babanneye götürüp ordan inişini izlemek isterim ve benle beraber emin olki cok kişi izlemek ister :smiley:))) ama yol bitiminde arabanın s ağı gitti solu gitti diye hayıflanmak yok inan bana epey olmuşdur böyle çillop gibi bir aracın oraya girmediği :smiley:))) telfonum yazıyı ne z aman istersen s eni oraya götürürüm inan bana ben müsait olmazsam seni seve seve oraya götürüp bu aracı o kanallarda izlemek isteyecek cok arkadaşım vardır :smiley:)) umarım tabi olur niye girmeyeyim dersin ve bu takılmadan geçişi hepimize öğretirsin :smiley:)) tabi cj lerde görmüş senden bişeler öğrenmiş olur eskilerde yenilerde :smiley:)) en kısa zamanda telefounu bekliyorum yanlız hava biraz daha kurusun diye bekleme o zaman camur aracı resmen doğruyo böyle camur yumuşakken daha az hasar cıkar :smiley:))

Google'a biraz araştırdım gerçekten başka bir etapmış, çok benziyor. Bu etabı babane yokuşu sanmamda, yine aynı yerde saplanmış bir CJ görmemin de büyük katkısı var tabii. ;D

Bakalım ananesini gördük babanesini de görürüz kısmetse. ;D

Abi arkadaş arabasına çok güveniyor ama bizdede konvoyun başında aks kesen aractakı arkadasımızda bu arkadaş gibiydi:smiley:)
ama dediğin gibi keyifli olur mangal keyfi ama ben çamura girmem bir daha :smiley:)

yok yok aynı yerdir :smiley:)) babannedir o gezdiğiniz arkadaşlarla gelin gercekten o camura biz giremeyiz :smiley:))) en azından kurtarmak için ama söz yemeğimizi seve seve seve paylaşırız hava karardımıda gideriz alınma güvenme olmasın sonra :smiley:))) hakan sen kanatları al ben köfteleri emrede sucukları alsın 2 büyük 2 kasada bira nasıl olur sence :smiley:) hey yavrum beeee uzun zaman olmuşdu böyle sıfır aracın parcalandığını görmediğim :smiley:)

Bazı geçişler vardır sadece arabayı kırmadan sakınce etabı bitirmek içindir ama bazı geçişlerde vardır sov amaçlıdır amaç etabı bitirmek değil güzel resim vermektir.ordaki cj sadece kameraya offroad tutkusunu aşilamak için güzel pozlar verirken çekilmişdir.;) bu offroad işinde daha yeniyim ama eskide olsam bence ben en iyisiyim demek büyük hata olur;)

unal' Alıntı:
yok yok aynı yerdir :smiley:)) babannedir o gezdiğiniz arkadaşlarla gelin gercekten o camura biz giremeyiz :smiley:))) en azından kurtarmak için ama söz yemeğimizi seve seve seve paylaşırız hava karardımıda gideriz alınma güvenme olmasın sonra :smiley:))) hakan sen kanatları al ben köfteleri emrede sucukları alsın 2 büyük 2 kasada bira nasıl olur sence :smiley:) hey yavrum beeee uzun zaman olmuşdu böyle sıfır aracın parcalandığını görmediğim :smiley:)

Adam orada arabasını parçalayacak sen mangal rakı bira eşliğinde izleyerek keyifmi alacaksın ?

L200 ü izlemek için bende gelebilirim Bolu'dan.
Hastasıyım Bu araçLarın :smiley:

W140' Alıntı:
geçen pazar CJ'lerin kaldığı yerden(babanne yokuşu) L200 ile duraksamadan geçtik. Aynı konvoydaki iki araç, birisi 0 arazi tecrübesi ile biraz takılmalı da olsa geçtiler. Hiç vinçleme yapmadık.

bu CJ'ler nasıl oluyorda burada batıyorlar kestiremiyorum. :smiley:

Ne yazık ki, CJ nin kaldığı yerden Bir L200 geçemez :(

w140 diyorum ismin yazmadığından giderseniz mutlaka bizi arayın hee yolu bilmiyosanızda ellerimizle yolun başına kadar sizleri götürmek boynumuzun borcu sadece riçam 1 gün önceden haber vermen mangalı malzemeyi hazır edelim :smiley:))))

way be bendende delisi piskopatı varmış adam o aracın parcalandığını görmek için taaaaa bolulardan gelecek :smiley:)))hakan bak bide bana laf söylüyodunuz heyvan diye :smiley:)))))))))))

hakan3005' Alıntı:
bu offroad işinde daha yeniyim ama eskide olsam bence ben en iyisiyim demek büyük hata olur;)

Bizde yeniyiz aslında. En iyisiyim, süperim demiyorum. Ancak şu var, bizim girdiğimiz etapta kalan bir CJ gördüm. Sonra bu resimleri görünce yer çok benzediği için aynı yer olduğu kanısına vardım ve buna dayanarak yazdım. Biz çıkıyoruz, CJ ler nasıl çıkamıyor kestiremiyorum dedim.

Ben böyle dalga geçenleri çok gördüm. ;D En kısa zamanda malüm yeri edüd edip size haber vericem. :smiley:

[

Adam orada arabasını parçalayacak sen mangal rakı bira eşliğinde izleyerek keyifmi alacaksın ?

[/quote]

ben en başta zaten o aracın orda geçmeyeceğini biliyorum ama arkadaş geçtiğini söyledi hatta hakan uyardı yapma etme diye ..arkadaşda orasınıda görürüz dedi ..temelinde bu işin iddası olmaz ama madem girecek izlerim zevkle bunda bir sakıncada görmüyorum o yolun özelliği araç kırmasıdır giren herkes bilir aracında mutlaka bir yer kıracağını ve muhtemelende kaldığında uzun süre uğraşaçak eh vakit öyle kolay geçmez oralarda :smiley:))..ama burdaki ana konu araçları yolu tanımadan bilmeden bizde böyle yaptık geçtik denmez dahada önemlisi ..orasınıda görürüz dediğinde bunu hep beraber görmekten bir sakınca olmaz ha boş bakmışış ha mangal başında aslında güzelde piknik alanı nasıl olsa

unal' Alıntı:
ben en başta zaten o aracın orda geçmeyeceğini biliyorum ama arkadaş geçtiğini söyledi hatta hakan uyardı yapma etme diye ..arkadaşda orasınıda görürüz dedi ..temelinde bu işin iddası olmaz ama madem girecek izlerim zevkle bunda bir sakıncada görmüyorum o yolun özelliği araç kırmasıdır giren herkes bilir aracında mutlaka bir yer kıracağını ve muhtemelende kaldığında uzun süre uğraşaçak eh vakit öyle kolay geçmez oralarda :smiley:))..ama burdaki ana konu araçları yolu tanımadan bilmeden bizde böyle yaptık geçtik denmez dahada önemlisi ..orasınıda görürüz dediğinde bunu hep beraber görmekten bir sakınca olmaz ha boş bakmışış ha mangal başında aslında güzelde piknik alanı nasıl olsa

etabın benzerliğinden bahsettim. bu yüzden aynı etap sandığımı da yazdım. yeterli olur diye düşünüyorum. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR